Kadınlar Süper Ligi Final Serisi Maç Programı Belli Oldu

2023-2024 Hentbol Kadınlar Süper Ligi'nde heyecan dorukta! Armada Praxis Yalıkavak ile Yenimahalle Belediyesi arasında oynanacak olan Şampiyonluk Etabı maçları ile lig sıralamasının belirleneceği Sıralama Etabı maçlarının programı açıklandı.

2023-2024 Hentbol Kadınlar Süper Ligi'nde heyecan verici final serisi yaklaşıyor! Şampiyonluk Etabı'nda beş maçlık bir seri düzenlenecek ve üç galibiyet üzerinden şampiyonluk mücadelesi verilecek. İlk iki maç, normal sezonu lider tamamlayan Armada Praxis Yalıkavak'ın sahasında gerçekleşecek. Üçüncü ve dördüncü maçlar ise Yenimahalle Belediyesi'nin ev sahipliğinde oynanacak. Gerekirse beşinci ve son maç ise yine Armada Praxis Yalıkavak'ın ev sahipliğinde gerçekleşecek. Bu büyük final serisinde üç galibiyete ulaşan takım Kadınlar Süper Ligi Şampiyonu olacak, diğer takım ise ikincilikle yetinecek. Serinin ilk maçı 19 Mayıs tarihinde yapılacak.

Şampiyonluk Etabı'nda tur atlayamayan Kastamonu Belediyesi ve Konyaaltı Belediyesi ise Üçüncülük-Dördüncülük serisi maçlarına çıkacaklar. Bu üç maçlık seri, iki galibiyet üzerinden oynanacak ve kazanan takım Kadınlar Süper Ligi Üçüncüsü unvanını alacak. Diğer takım ise Sıralama Etabı'nı lider olarak tamamlayan takım ile Süper Lig dördüncüsü ve beşincisinin belirleneceği karşılaşmada mücadele edecek. Bu maç ise tarafsız bir sahada oynanacak.

Kadınlar Süper Ligi Final Serisi Maç Programı Belli Oldu

Yorumlar 1
Sabri 16 Mayıs 2024 18:03

Ya Allah aşkına hafta içi Saat:17.00'de Saat:14.00'de oynanan şampiyonluk maçlarını kim ciddiye alsın. Kendi kendinize top oynarsınız artık. Yazık!

Bakmadan Geçme