A Milli Kadın Hentbol Takımı Bulgaristan Maçları Öncesi Basın Mensuplarıyla Buluştu

3 Mart Pazar günü Ankara'da Bulgaristan ile karşılaşacak olan A Milli Kadın Hentbol Takımı, medya mensupları ile de bir araya gelerek soruları yanıtladı.

2024 Kadınlar Avrupa Hentbol Şampiyonası eleme grubunda heyecan dorukta! A Milli Kadın Hentbol Takımı, 28 Şubat Çarşamba günü deplasmanda Bulgaristan ile mücadele edecek. Bu kritik maç öncesi, takımımız Ankara'da yoğun bir hazırlık sürecine girdi ve medya gününde basın mensuplarıyla bir araya geldi.

A Milli Kadın Hentbol Takımı Bulgaristan Maçlar Öncesi Basın Mensuplarıyla Buluştu

Başantrenör Costica Buceschi, EURO 24'e katılabilmek için Bulgaristan maçlarının büyük önem taşıdığını vurgulayarak, Türkiye hentbol tarihinde bir ilki başarmanın hedeflendiğini dile getirdi. Buceschi, geçtiğimiz aylarda gerçekleştirilen iki ayrı kampın takımın hazırlığını güçlendirdiğini belirtti ve Bulgaristan karşısında etkileyici bir performans sergilemek istediklerini söyledi.

A Milli Kadın Hentbol Takımı Bulgaristan Maçlar Öncesi Basın Mensuplarıyla Buluştu

Takım kaptanı Betül Yılmaz da takımın çok iyi hazırlandığını ve Avrupa Şampiyonası'na gitmek için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti. Yılmaz, genç oyuncuların takıma büyük bir heyecan kattığını ve gelecek için umut verdiğini belirtirken, Ankara seyircisinin desteğinin takım için çok önemli olduğunu vurguladı ve taraftarları Bulgaristan maçları için tribünlere davet etti.

A Milli Kadın Hentbol Takımı Bulgaristan Maçlar Öncesi Basın Mensuplarıyla BuluştuA Milli Kadın Hentbol Takımı, Bulgaristan ile Shumen kentindeki Arena Shumen'de karşılaşacakları müsabakayı 28 Şubat'ta oynayacak. Ardından, 3 Mart'ta Ankara'da Bulgaristan ile tekrar karşılaşacaklar. Bu önemli mücadele, THF Prof. Dr. Yaşar Sevim Spor Salonu'nda gerçekleşecek ve TRT Spor Yıldız Kanalı'ndan canlı olarak yayınlanacak. 

A Milli Kadın Hentbol Takımı Bulgaristan Maçlar Öncesi Basın Mensuplarıyla Buluştuİşte Milli Kadın Hentbol Takımı'nın EHF EURO 2024 6. Eleme Grubu'nda kalan maçlarının tarihleri ...

- 28 Şubat 2024: Bulgaristan - Türkiye
- 3 Mart 2024: Türkiye - Bulgaristan
- 3 Nisan 2024: Türkiye - Karadağ
- 7 Nisan 2024: Sırbistan - Türkiye
 

Bakmadan Geçme