Beykoz Belediyesi Antrenörü Mesut Ilgın'Dan Sakarya Galibiyeti Sonrası Değerlendirmeler

Sakarya Büyükşehir Belediye Spor Kulübü'nün Antrenörü Mesut Ilgın 18. Hafta Beykoz Belediyesi maçı galibiyetini değerlendirdi. Ilgın, 'Baştan sona savunmada hiç taviz vermedik. Gerçekten çok iyi bir maçtı.' dedi.

Hentbol Erkekler Süper Ligi'nde mücadele eden Beykoz Belediyesi Antrenörü Mesut Ilgın, 18. Haftada 34-37 skorla Sakarya BBSK maçı sonrası Hentbolhaber.net'e açıklamalarda bulundu.

Takımının Sakarya deplasmanında iyi iş çıkardığını belirten Ilgın, "Baştan sona önde götürdüğümüz bir maçtı. Özellikle savunmada 5-1 savunmayı müthiş yaptı takım. Gerçekten çok iyi iş çıkardık. İlk yarıyı dört sayı önde kapattık. Aynı sertliği ikinci yarıda da sürdürdük. Baştan sona savunmada hiç taviz vermedik." ifadelerini kullandı. 

Kıran kırana geçen maçta 13 gol atan Ali Emre Babacan'ın hücum ve birebir oyunlarıyla galibiyette önemli bir payı olduğunu belirten Ilgın, "İki devrede de Ali Emre Babacan çok etkileyiciydi, özellikle birebir oyunlarıyla. Oleg yaşına rağmen gençlere taş çıkardı. Ömer ise kanatta müthiş bir katkı sağladı. Herkes çok iyiydi." şeklinde konuştu.

Geçtiğimiz hafta Nilüfer Belediyesi ile olan maç galibiyetinin ardından yeni bir galibiyete adını yazdıran Beykoz Belediyesi, Dörtlü Final'de Beşiktaş Safi Çimento ile karşılacak.
 

Bakmadan Geçme