• Haberler
  • Arşiv
  • 'Bu maç kaybedildi, önümüzdeki maçlara odaklanacağız'

'Bu maç kaybedildi, önümüzdeki maçlara odaklanacağız'

Spor Toto Spor Kulübü Antrenörü  Serdar Seymen, Eskişehir Ormanspor deplasmanında alınan mağlubiyeti değerlendirdi.

Tuğba Akkesen/ hentbolhaber.net

Hentbol Erkekler Süper Ligi, 19. haftasında çok önemli bir maç oynandı. 21 Mart 2022’de Eskişehir Porsuk Spor Salonu’nda Eskişehir Orman Spor evinde Spor Toto Spor Kulübü’nü ağırladı. Ligin iddialı iki takımının seyir zevki yüksek mücadelesini TRT Spor Yıldız canlı olarak ekranlara getirdi. İlk devre 13-8 Eskişehir Orman Spor’un üstünlüğü ile geçerken, maç sonunda kendi sahasından 26-18 skor ile galip ayrılan Eskişehir Orman Spor Kulübü oldu. Spor Toto Spor Kulübü Antrenörü  Serdar Seymen maç sonu hakkında düşüncelerini hentbolhaber.net’e aktardı.

“KÖTÜ BİR PERFORMANS SERGİLEDİK”
Seymen’in ifadeleri şu şekilde: “Maça iyi başlamamıza rağmen ne yazık ki kaybettik. Kötü bir performans sergiledik. Eskişehir Ormanspor’un kalecisi inanılmaz bir performans gösterdi. Bu maç kaybedildi, önümüzdeki maçlara odaklanacağız. Eskişehir Ormanspor’u tebrik etmek istiyorum. Çok iyi bir oyun oynadılar.”

“SAKATLIKLAR DENGEMİZİ VE PLANIMIZI DEĞİŞTİRDİ”
Seymen: “Bu maçta atmış olduğumuz 18 gol bizim ligdeki atmış olduğumuz en az gol. Takım özelinde bu yıl ciddi sakatlıklarla karşı karşıya kaldık. Bu durum bizim tüm dengemizi ve planımızı değiştirdi.  Bundan sonraki İsteğimiz diğer oyun yükü binen oyuncularımın da sakatlıklarla karşılaşmaması. Bir sonraki maçlara odaklanıp, hedefimiz doğrultusunda ilerlemek istiyoruz.”

Bakmadan Geçme