Cedric Sorhaindo Beşiktaş Safi Çimento'da!

Hentbol Erkekler Süper Ligi'nde ve EHF Avrupa Kupası'nda iddiasını sürdüren Beşiktaş Safi Çimento, ara transfer döneminde kadrosuna Fransız 'Altın Avcısı' Cedric Sorhaindo'yu dahil etti.

Kariyerinde Olimpiyat Şampiyonluğu, Dünya Şampiyonluğu, Avrupa Şampiyonluğu, ve Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu elde eden Fransız Pivot Cedric Sorhaindo'yu kadrosuna dahil eden siyah-beyazlılar, Türkiye'ye en kariyerli oyuncuyu transfer etmiş oldu.

Belçikalı karikatürist Raoul Cauvin tarafından yazılmış ve Laudec tarafından çizgiye aktarılmış Fransa'da ve dünyada popüler olan çizgi film Cedric ile transferi duyuran Beşiktaş Safi Çimento, önemli bir pozisyona tecrübeli ismi getirmiş oldu.

Beşiktaş Safi Çimento sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda şöyle denildi:

"Hi, ????????́????????????????,

Beşiktaş Safi Çimento Hentbol Takımımız, 2023-24 sezonu devre arası transfer çalışmaları kapsamında grand slam sahibi Fransız pivot Cédric Sorhaindo’yu kadrosuna kattı. Cédric Sorhaindo kimdir? 192 cm boyundaki pivot; PSG, Barcelona ve Dinamo Bükreş kulüplerinde forma giydi. Cedric Sorhaindo, bir kez Olimpiyat, 4 kez Dünya, 2 kez Avrupa ve 3 kez Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşadı."

Bakmadan Geçme