Cem Dizdar'dan futbol antrenörlerine 'hentbol önerisi'

Spor Yorumcusu, Gazeteci Cem Dizdar, Maçkolik YouTube kanalında canlı olarak yayınlanan Akıntıya Karşı programında, hentbolu yakından ilgilendiren bir öneride bulundu.

Spor Yorumcusu, Gazeteci Cem Dizdar, Maçkolik YouTube kanalında canlı olarak yayınlanan Akıntıya Karşı programında, hentbolu yakından ilgilendiren bir öneride bulundu.

Akıntıya Karşı programı, Melih Aydoğmuş'un moderatörlüğünde ve Cem Dizdar'ın yorumlarıyla her salı ve perşembe günü canlı olarak ekranlara geliyor. Cem Dizdar, 21 Eylül Perşembe günü gerçekleşen programda, futbol antrenörlerine 'idmanların bir kısmında hentbol antrenörlerine ve hentbol setlerine yer verilmesi' önersinde bulundu.

"ANTRENMANIN BİR BÖLÜMÜNÜ HENTBOL SETLERİNE AYIRIN"

Cem Dizdar'ın konuyla ilgili ifadeleri şu şekilde: "Takımların çoğuna sık sık öneririm: Gidin basketbol teknik ekiplerinden ve hentbol teknik ekiplerinden set oyunları, yerleşik oyunlar üzerinden o planları alın, öğrenin. Alın devre arasında 10 gün gelsin çalıştırsın. Antrenmanın bir bölümünü -10 antrenmandan 1 antrenmanın yarım saatini- onunla deneyin" dedi. 

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme