Cent Koleji Kız Hentbol Takımı, Dünya Şampiyonası'na koşuyor!

Tarabya Cent Koleji Kız Hentbol Takımı, Ekim ayında Bahreyn'de gerçekleştirilecek olan ISF Liseler Dünya Şampiyonası'nda ülkemizi temsil etme hakkı elde etti. Şampiyonaya hazırlık çalışmalarına hız kesmeden devam ediyorlar.

Cent Koleji, İstanbul Şampiyonu ve Grup Birincisi olarak başarılı bir performans sergiledi. Şubat ayında Kastamonu'da düzenlenen Okul Sporları Gençler Hentbol Türkiye Birinciliği'nde ise Adana Eral Koleji'ni 21-19 yenerek şampiyonluğa ulaşmıştı.

Turnuvanın en değerli oyuncusu seçilen ve aynı zamanda Türkiye U18 Kadın Milli Takımı oyuncusu olan Helin Su Karagözlü, şampiyona için büyük bir umut ve heyecan içinde olduklarını dile getirdi. Dünya Şampiyonası'nda yer alacak olmanın kendileri için büyük bir gurur ve değerli bir tecrübe olacağını vurguladı.

Cent Koleji Kız Hentbol Takımı, Dünya Şampiyonası'na koşuyor!

Okul ve Milli Takım antrenörü Mehmet Serkan İnci, Türkiye Şampiyonu olarak büyük bir gurur yaşadıklarını ifade ederek, "Cent Koleji Takımı olarak, ülkemizi ISF Liseler Dünya Şampiyonası'nda en iyi şekilde temsil ederek, madalya ile döneceğimize inanıyorum. Hentbol Federasyonu ile devam eden projemiz kapsamında U18 Kadın Milli Takımımız’ın önemli bir parçası olan bu takım, her alanda başarıya koşuyor" şeklinde konuştu.

Cent Koleji Kız Hentbol Takımı, Dünya Şampiyonası'na koşuyor!

Cent Koleji Yönetim Kurulu Üyesi Kamil Cent ise, "1991 yılında kurulan Cent Koleji, bugüne kadar binlerce mezun yetiştirmiş olup, hentbol branşında daha önce 11 farklı kategoride Türkiye Şampiyonluğu kazanmıştı. Kızlar kategorisinde ilk kez şampiyonluğa ulaşan Cent Koleji, geleceğin dünyasına liderlik yapabilen, topluma katkı sağlayan ve öğrendiklerini yaşama aktarabilen bireyleri yetiştirme hedefiyle çalışmalarına devam ediyor" şeklinde konuştu.


Cent Koleji Kız Hentbol Takımı, Dünya Şampiyonası'na koşuyor!

Türkiye Hentbol Federasyonu

Bakmadan Geçme