CHP Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Kalyoncu, Hentbolhaber'deydi!

Hentbolhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Yılmaz Acar Davut tarafından hazırlanıp sunulan Hafta Ortası, 3. sezon yayınlarına Antrenör İbrahim Belet'in katkılarıyla başladı. İlk programın konukları Hentbol Antrenörü Gürcan Budakçı ve Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Kalyoncu oldu.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
CHP Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Kalyoncu, Hentbolhaber'deydi!

Hentbolhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Yılmaz Acar Davut tarafından hazırlanıp sunulan Hafta Ortası, 3. sezon yayınlarına Antrenör İbrahim Belet’in katkılarıyla başladı.

Yılmaz Acar Davut’un bu haftaki konukları Antrenör Gürcan Budakçı ve CHP Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Kalyoncu oldu.

Hentbol severlerin yakından tanıdığı antrenör, akademisyen ve aynı zamanda 2024 Mahalli İdareler Seçimi’nde CHP Akçaabat Belediye Başkan Adayı olan Osman Kalyoncu, ‘Hentbolun Başkanları Özel’ köşesinde spor projelerini anlattı.

CHP Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Kalyoncu; akademisyen kimliği, antrenör yaşantısı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ndeki çalışmalarında elde ettiği bilgi, birikim ve tecrübeyi Akçaabat’a aktarmak istediğini söyledi.

‘Bu Şehre Hizmet İçin Ciddi Mücadele İçindeyim’

CHP Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Kalyoncu şunları söyledi: “Deneyimlerimi sahada uygulamak adına kendi memleketime geldim. Ön seçim neticesinde adaylaştım. 9 Aralık 2023’ten beri Akçaabat’ta çalışıyorum. Ortaya iyi bir tablo çıktı. Çok ciddi bir karşılık var. Sahada yoğun bir şekilde çalışıyorum. Çok da önemli dönütler alıyoruz. Ben hep zoru başardım. Kolay bir işi bize vermediler. Öyle de olması, mücadele edip kazanmak benim için çok daha değerli. Şimdi de doğa harikası, 130 bin nüfuslu, yaz-kış turizmine elverişli, Gençlik Olimpiyatları yapıldığında çok da iyi tesisleri olan –şu anda spor adına yapılan çok az şey var- bu şehre hizmet için ciddi mücadele içindeyim.”

‘Öncelikli Hedefim Sağlıklı Yaşam İçin Spor Yaptırmak’

CHP Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Kalyoncu: “Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, üniversite, Spor Lisesi ve Belediye işbirliğiyle sporda önemli adımlar kaydedilebileceğini söyleyen CHP Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Kalyoncu şöyle devam etti: “Bu şehir spor şehri. Genetik yapısında spor var. Bazı branşlar da çok değerli. Biz burayı sadece futbolla değil, hentbolla ve özellikle kadın sporuna katkı sağlayabilmek hedefindeyiz. Başta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzle iyi bir iletişimle ilk önce bu şehirde alt yapı kurmalıyım. Bu yörenin birinci branşı futbol, bunun içine kadın futbolunu da katmalıyım, hentbolu katmalıyım. Amatör branşları katmalıyım. Hentbolda, kendi alt yapısıyla, transfer yapmadan liglerden oynatacağım kendine özgü bir yapı kurulur. Başta iyi bir hentbol tesisi yapmalıyız. Zamanı geldiğinde de gerekli küçük dokunuşlarla Süper Lig’e de taşırsınız. Belediye başkanı olarak öncelikli hedefim burada tüm çocuklara spor yaptırmak ve insanlara sağlıklı yaşam için spor yaptırmak. Akçaabat’ta spor çok ön plana gelecek ve çocukların kurtuluş kaynağı da spor olacak.”

‘Seçimi Kazandığım İlk Gün Beden Eğitimi Öğretmenleri ve Antrenörlerle Bir Araya Geleceğim’

CHP Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Kalyoncu: “Ben Akçaabat’a gelirken ilkokulda aldığım madalyayla en son aldığım şilte kadar hepsini getirdim. Burada küçük bir dükkanda sergiliyorum. Hayalim bu şehirde bunun gibi değerleri arttırmak. Hentbol özelinde hayalim kız çocuklarının hentbol oynadığı, liglerde yarıştığı, ‘Akçaabat’ın takımı’ denildiği bir yapıyı burada kuracağıma yüzde yüz eminim. Seçimi kazandığım ilk gün beden eğitimi öğretmenleri ve antrenörlerle bir araya geleceğim. Çünkü öğretmenlerle bu şehre dokunabilirsiniz. Taşlar yerine oturduğunda hentbol daha öncelikli olarak tüm branşlarda da çok faydalı bir dönem yaşayacağımıza inanıyorum. Akçaabat’ın bunu yapabilecek gücü var. Buna hazır yapısı da var genetik yapısı da var.”

Bakmadan Geçme