Giresunspor'dan Asya Trafo'ya Teşekkür

Hentbol Erkekler 1. Ligi ekiplerinden Giresunspor, sponsorları Asya Trafo'ya teşekkür etti.

Erkekler Hentbol 1. Ligi’nde zirve mücadelesi veren Giresunspor, Asya Trafo sponsorluğunda Play-Off’u büyük oranda garantiledi. 

Ligin 10. haftasındakiVan Erek Beş Yıldız deplasman maçının hazırlıklarını antrenör Gökhan Kolukısaoğlu yönetiminde sürdüren Yeşil-Beyazlılar, mutlak galibiyeti hedefliyor. Çotanaklar, galibiyeti alıp zirve takibini sürdürmek istiyor.

Giresunspor Hentbol Takımı kurmayları, elde ettikleri başarıda en büyük pay sahibinin Asya Trafo sahibi Yetkin Aslan olduğunu ifade ettiler.

Giresunspor'dan Asya Trafo'ya Teşekkür

giresunileri.com internet haber sitesinin haberine göre Yeşil Beyazlılar, yaptıkları açıklamada; “Giresun bir spor şehridir. Giresunspor Hentbol Takımı olarak hedefimiz yeşil beyaz çotanak armayı ve Giresunspor bayrağını mücadele ettiği her kulvarda en üst noktaya taşımaktır. Bu hedefimiz doğrultusunda en büyük destekçimiz Asya Trafo sahibi Sayın Yetkin Aslan olmuştur. Giresunspor Hentbol Takımımızın ana sponsoru Asya Trafo sahibi Sayın Yetkin Aslan’a emekleri ve destekleri için sonsuz teşekkür ediyoruz” dediler.

Bakmadan Geçme