Görele Belediyesi Antrenörü Mehmet Ali Binen'den Yenimahalle Belediyespor Galibiyeti Değerlendirmesi

Görele Belediyesi Antrenörü Mehmet Ali Binen, Hentbol Kadınlar Süper Ligi'nin 18. haftasındaki Yenimahalle Belediyesi galibiyetini değerlendirdi. Binen, maçın başında istedikleri gibi bir performans sergileyemediklerini ancak takımın çok istekli olmasıyla maçı kazandıklarını belirtti.

Maç sonrasında hentbolhaber.net'e konuşan Görele Belediyesi Antrenörü Mehmet Ali Binen, şunları söyledi:

"Temposu çok yüksek iki takım mücadele etti. Maçın başında istediğimiz gibi olmadı. Çok fazla atış boşa gitti ancak takımımız çok istekli olduğu için devreyi bir sayı önde bitirdik. Hentbol severler için çok zevkli ama bizim için çok strestli ve heyecanlı bir maçtı. İlk yarıyı basit hatalar olmasa 4-5 sayı bitirebilirdik. İkinci yarıda birinci devre de yaptığımız hataları yapmadık. Bu nedenle az hatayı biz yapınca, maçı biz kazandık.

Milli takım arasından sonra Zeynep'in yorgunluğu takım performansına yansıdı. Milli takım oyuncuları, dinlenme şansı bulmadan maçlara devam etmek zorunda kalıyorlar. Bu durum gerçekten dezavantajlı bir pozisyon ve oyuncuların performansını olumsuz etkileyebilir. Ancak, tüm oyuncularının da ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştıklarını biliyoruz."

"Hedefimiz 5. Sırayı Tamamlamak"

Süper Lig'de sezon hedefine değinen Binen, kalan müsabakalar sonucunda 5. sırayı tamamlamak istediğini belirterek, "Takım olarak hedefimiz, sezonu beşinci sırada tamamlamak. Çünkü beşinci sırayı aldığımızda, play-off'larda ciddi bir avantaj elde ediyoruz. Ev sahibi avantajıyla oynayacağımız için bu çok önemli. Şu anda kalan üç maçımızı da kazanarak beşinci sırada bitirmek istiyoruz." dedi.

Bakmadan Geçme