Kastamonu Belediyespor Teknik Sorumlusu İskenderoğlu'ndan İlk Devre Değerlendirmesi

Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Teknik Sorumlusu Serpil İskenderoğlu, Hentbol Kadınlar Süper Lig'de sezonun ilk devresini değerlendirdi.

Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Teknik Sorumlusu Serpil İskenderoğlu, Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde ilk devreyi değerlendirdi.

Ligin ilk devresini 9 galibiyet ve 1 mağlubiyetle tamamlayan Kastamonu Belediyespor’da, Teknik Sorumlu İskenderoğlu, sakatlıklarla boğuştukları bir ilk devrede performanstan memnun olduklarını söyledi.

İskenderoğlu’nun açıklamaları şöyle: “Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nin son şampiyonu olarak bu sezon farklı bir kadro yapılanmasına gittik. Ligin ilk devresinde yabancı oyuncunun olmadığı tamamı yerli oyuncularla mücadele ettik. Sakatlıklarla boğuştuğumuz bir ilk devreyi geride bıraktık. Tedavisi devam eden birçok oyuncumuzdan faydalanamadığımız ligin ilk devresini tek mağlubiyetle, 18 puanla tamamladık. Şartlar göz önüne alındığında gayet iyi bir sonuç olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.”

‘Tam Kadro Olduğumuzda…’

İskenderoğlu: “Tam kadro olduğumuzda daha iyi bir performans göstereceğimize inanıyorum. Şu anda gerçekleştirdiğimiz bir transfer yok. Mevcut kadromuzu koruyarak ligi en iyi yerde bitirip Play-Off’lara en avantajlı şekilde girebilmeyi hedefliyoruz. Ligin sonucunu Play-Off performansı belirleyecek. En iyi şekilde hazırlanıyoruz.”

Bakmadan Geçme