Kıvanç Özcan: 'Hedefimiz büyük, kupalar kazanmak istiyoruz'

Kadınlar Süper Ligini dördüncü sırada tamamlayan Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübünün antrenörü Kıvanç Özcan hentbolhaber.net'e özel olarak sezonu değerlendirdi.

TUĞBA AKKESEN/HENTBOLHABER.NET- 2022-2023 Hentbol Sezonu Kadınlar Süper Ligi Play-off’unda oynanan üçüncülük maçı serisinde Armada Praxis Yalıkavak rakibi İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü karşısında iki maçlık seride 2-0 mağlup olarak lig dördüncüsü oldu.

Bodrum Binnaz Karakaya Salonu’nda 1 Haziran’da oynanan maçı 40-32 kazanan İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir Celal Atik Spor Salonunda oynanan karşılaşmayı da 39-27 kazanarak lig üçüncüsü oldu.

Kadınlar Süper Ligini dördüncü sırada tamamlayan Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübünün antrenörü Kıvanç Özcan hentbolhaber.net’e özel olarak sezonu değerlendirdi.

Özcan, bu yıl ligde inişli- çıkışlı bir grafik ortaya koyduklarını ifade ederek sözlerini şu şekilde sürdürdü: “2022-2023 sezonunu dördüncü olarak tamamlamış bulunuyoruz. Takımımız bu sene ligde inişli çıkışlı bir grafik ortaya koydu. Sakatlıklar bizleri bu sene çok zorladı. Bizim için hedef; Türkiye kupası maçlarıydı. İyi bir takım oyunu oynayıp kupayı camiamıza kazandırarak mutlu ettik. Daha sonra maalesef lige adapte olamadık. Takımdaki çoğu oyuncumuzun ayrılacak olması motivasyon olarak zorlanmamıza sebep oldu. En son oynadığımız üçüncülük ve dördüncülük maçlarında rakibimiz bizden daha istekli ve arzulu oynayarak haklı bir galibiyetle ligde üçüncü oldular. Seneye Yalıkavak camiası olarak hem Avrupa kupalarında hem de lig de kupalar kazanmak istiyoruz.”

Bakmadan Geçme