Mehmet Korer Koral: 'İşimizi layığı ile yapmaya çalışıyoruz'

Beşiktaş Yurtbay Seramik, seriyi bitirme hedefinde.

TUĞBA AKKESEN/HENTBOLHABER.NET- 2022-2023 Hentbol Erkekler Süper Ligi Cemal Kütahya Sezonu Play-off’unda oynanan üçüncülük maçı serisinin ilk maçında Beşiktaş Yurtbay Seramik, Spor Toto Spor Kulübünü 35-30 mağlup ederek seride 1-0 öne geçti.

Ankara’daki THF Spor Kompleksinde oynanan maçın ilk yarısını da Beşiktaş Yurtbay Seramik 15-13’lük skorla önde kapattı. Seride avantajlı konumda olan Beşiktaş Yurtbay Seramik Spor Kulübünün antrenörü Mehmet Korer Koral, hentbolhaber.net’e değerlendirmelerde bulundu.

Koral’ın açıklamaları şu şekilde: “Tüm ekip, işimizi layığı ile yapmaya çalışıyoruz. Oyuncularım güzel bir mücadele ortaya koydular. İkinci maçı da alıp galibiyetle sezonu bitiririz. Bu sene deprem dolayısı ile herkes çok zorlu zamanlar geçirdi. Umut ediyorum ki herkes sezonu sağlıkla tamamlar.”

Üçüncülük maçı serisinde ikinci maç bugün İstanbul Süleyman Seba Spor Salonunda oynanacak ve karşılaşma saat 14:00’te başlayacak. Seride iki galibiyet elde edecek taraf, 2022-23 sezonunun üçüncüsü olacak.

Bakmadan Geçme