Mehmet Korer Koral: 'Şampiyonluk elde etmek istiyoruz'

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü hentbol takımı yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor.

TUĞBA AKKESEN/HENTBOLHABER.NET- Geçtiğimiz sezon ilk kez yer aldığı Erkekler Hentbol Süper Ligi’ni ikinci sırada bitirerek büyük bir başarıya imza atan Sakarya Büyükşehir Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarına hızlı başladı.

Mehmet Korer Koral: 'Şampiyonluk elde etmek istiyoruz'

2023-2024 sezonunda hem Avrupa’da hem de Erkekler Hentbol Süper Ligi’nde mücadele edecek olan Sakarya Büyükşehir Spor Kulübü, ilk olarak son iki yılda Süper Lig ve Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşayan Mehmet Korer Koral’ı takımın başına getirmişti.

Başantrenörlük görevine getirilen Mehmet Korer Koral liderliğinde, sezon hazırlıklarına Bolu’da devam eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi lige iddialı başlama hedefini sürdürüyor.

Koral, takımın birbiriyle son derece adapte olduğunu ifade ederek sözlerini şu şekilde devam ettirdi. “ Takım olarak 17 Temmuz’da sezon hazırlıklarına başladık. Hafta sonuna kadar Bolu’da kamp hazırlıklarımızı sürdüreceğiz. Sezon zaten erken açılacak.  Hedefimiz; başarılı bir sezon geçirebilmek. Şampiyonluğu elde etmek istiyoruz. Sadece ligde değil, Avrupa Kupalarında da bu yıl mücadele edeceğiz. Takım halinde organize olabilmek, çok çalışmak son derece önemli. Bunları adapte bir şekilde yapabilirsek başarı kaçınılmaz.”

Bakmadan Geçme