Mercedes-Benz Türk, A Milli Kadın Takımı'nın Başarısına Eşlik Ediyor!

Mercedes-Benz Türk, Türkiye A Milli Kadın Hentbol Takımı'na 2024 Avrupa Kadınlar Hentbol Şampiyonası yolunda destek ziyaretinde bulundu ve en son teknolojiye sahip yeni otobüslerini teslim etti.

Mercedes-Benz Türk, Türk sporunu daha ileriye taşıma hedefiyle farklı spor branşlarında sponsorluk desteği sağlıyor. 2022 yılından bu yana Türkiye A Milli Kadın Hentbol Takımı'nın resmi ulaşım sponsorluğunu üstlenen şirket, 2024 Avrupa Kadınlar Hentbol Şampiyonası eleme maçları için Ankara THF Prof. Dr. Yaşar Sevim Hentbol Salonu'ndaki hazırlık kampında takımı ziyaret etti. Mercedes-Benz Türk yöneticileri, sporculara başarı dileklerini ileterek desteklerini sundular. Antrenmanı izledikten sonra, Türkiye Hentbol Federasyonu yönetim ekibiyle birlikte takımı yeni otobüsleriyle buluşturdular.

Türkiye A Milli Kadın Hentbol Takımı için özel olarak tasarlanan yeni otobüs, en son teknoloji ve donanımlara sahip. Mercedes-Benz Türk Otobüs Pazarlama ve Satış Direktörü Osman Nuri Aksoy ve Mercedes-Benz Türk Kurumsal İletişim Grup Müdürü Miray Demirel tarafından Türkiye Hentbol Federasyonu Genel Sekreteri Gökmen Teyran'a teslim edildi.

Yeni Otobüsle Yeni Başarıların Yolculuğunu Yapacaklar!

Türkiye Hentbol Federasyonu Genel Sekreteri Gökmen Teyran, yaptığı konuşmada, 2021 yılında Konya'da düzenlenen uluslararası hentbol müsabakalarında A Milli Kadın Hentbol Takımı'nın Türk hentbol tarihindeki ilk uluslararası altın madalyayı kazandığını hatırlattı. Bu sene ise takımın 2024 Avrupa Kadınlar Hentbol Şampiyonası Elemelerinde mücadele ettiğini belirtti. Teyran, milli takıma olan güvenlerinin tam olduğunu ve beraber nice başarılara imza atmak için çalıştıklarını vurgulayarak, Mercedes-Benz Türk'ün desteğinden dolayı mutluluk duyduklarını ifade etti. Yeni otobüsleriyle, yeni başarıların yolculuğunu yapacaklarına inandığını sözlerine ekledi.

Milyonlarca Kız Çocuğuna İlham Veriyorlar...

Ziyaret kapsamında Mercedes-Benz Türk Otobüs Pazarlama ve Satış Direktörü Osman Nuri Aksoy da bir konuşma gerçekleştirdi. Aksoy, Türk sporunun gelişimi ve ilerlemesi adına Türkiye A Milli Kadın Hentbol Takımı'na desteklerinin büyük bir gurur ve heyecan kaynağı olduğunu belirtti. Milli takımın başarılarına sadece kupalar ve madalyalar olarak bakmadıklarını, aynı zamanda kadın sporcuların elde ettikleri zaferlerle milyonlarca kız çocuğuna ilham verdiğini ve spora teşvik ettiğini vurguladı. Sporculara içten teşekkürlerini ileten Aksoy, bugün teslim ettikleri yenilikçi ve ileri teknolojiye sahip otobüsün, milli sporcuların seyahat konforunu artıracağına inandıklarını ifade etti. Takıma 2024 Avrupa Kadınlar Hentbol Şampiyonası yolunda başarılar dileyen Aksoy, Türk hentboluna daha fazla zafer kazandırmalarını temenni ettiklerini belirtti. Son olarak, Mercedes-Benz Türk olarak spor ve sporculara desteklerinin devam edeceğini söyledi.
 

Yorumlar 1
Ali uZ 04 Mart 2024 15:23

Sevgili editör sitede bi nostalji bölümü yapsanız ara ara. Türkiyedeki ilk hentbol maçları görüntüler hikayeler olaylar. Güzel olur

Bakmadan Geçme