• Haberler
  • THF
  • MHK'den İngilizce Bilenler Ve Bedensel Engelliler İçin Merkezi Kurs!

MHK'den İngilizce Bilenler Ve Bedensel Engelliler İçin Merkezi Kurs!

5-7 Nisan 2024 tarihleri arasında Merkez Hakem Kurulu tarafından Ankara'da Kadın Hakem / Gözlemci Kursu, İngilizce Bilen (Kadın - Erkek) Aday Hakem/Gözlemci Kursu, Bedensel Engelliler için (Kadın - Erkek) Masa Hakemliği Kursu açılacak.

MHK'den kadınlar, İngilizce bilenler ve bedensel engelliler için merkezi kurs ilişkin detaylı bilgiler:

-Ankara dışından katılacak olan kursiyerlere yemek, barınma ve otobüsle seyahat ücreti desteği sağlanacaktır. Katılımcılar biletlerini kendileri tedarik edecekler, daha sonra belgelerin federasyonumuza ibrazları sonrasında yol ücretlerini geri alacaklardır.

-Dersler 5 Nisan 2024 Cuma saat 17.00’de başlayacak ve 7 Nisan 2024 Pazar saat 18.00’de sona erecektir. Ayrıca, dersler sonrası akşam saatlerinde adaylarla mülakatlar yapılacaktır. Yolculuk ve hafta sonu zaman planlamasının buna göre yapılması gerekmektedir. Aksi halde katılımcılar yol ücreti desteğinden yararlanamayacaklardır.

-İngilizce bilen aday hakem veya gözlemci kursuna katılacakların B2+ seviyesinde İngilizce bilmeleri gereklidir. Adaylar başvuru sıralarına göre kursa kabullerinden önce telefonla veya çevrim içi olarak sınava tabi olacaklardır. Kadın Aday Hakem Kursu, Kadın Gözlemci Kursu veya Bedensel Engelliler için Masa Hakemliği Kursu katılımcılarında İngilizce bilme şartı aranmaz.

-Başvuruların 18 Mart 2024 Pazartesi mesai bitimine kadar [email protected] adresine yapılması gereklidir. Başvurular, ad, soyad, doğum tarihi, şehir, eğitim durumunu gösteren belge ve kısa özgeçmiş veya CV içermelidir.

-Kursa katılım hakkı, başvuruların kabul edilme sırasına göre verilecektir. Katılım hakkı kazanan adaylar, THF hesabına kesin kayıt bedeli olarak 200 TL yatıracaklardır. 

MHK'den İngilizce Bilenler Ve Bedensel Engelliler İçin Merkezi Kurs!

Bakmadan Geçme