Senar Dayat: 'Kazanan taraf biz olmak için sonuna kadar savaşacağız'

İzmir Büyükşehir Belediyespor'da hedef finalde mücadele etmek.

TUĞBA AKKESEN/HENTBOLHABER.NET- HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası’nda mücadele eden İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, çeyrek final maçında Yenimahalle Belediye Spor Kulübünü 34-32 yendi ve yarı finale yükseldi.

Bolu Karaçayır Spor Salonunda oynanan karşılaşmanın ilk yarısını 19-16 önde kapatan İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü salondan 34-32’lik skorla galip ayrıldı ve yarı finale yükseldi. Karşılaşmada Burcu Dindar 6, Ece Sözmen 6, Yeliz Özel 5, Ecem Birben 5, Yasemin Özgür 4, Sibel Kıcıroğlu 4, Büşra Işıkhan 3 ve İlayda Baktır 1 sayı ile oynadı. Maçın en değerli oyuncusunu ise İzmir Büyükşehir Belediyesi oyuncusu Yeliz Özel aldı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübünün antrenörü Senar Dayat, hentbolhaber.net’e düşüncelerini şu şekilde aktardı: “Zorlu geçeceğini bildiğimiz Yenimahalle Belediyesi maçını kazandığımız için mutluyuz. Şimdi hedefimiz Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü maçından galibiyet almak. Oyuncularımın 60 dakika boyunca mücadeleyi bırakmayacağını biliyorum. Yarın kazanan taraf olmak için sonuna kadar savaşacağız. Yarı finaldeki tüm takımlara başarılar dilerim.”

İzmir Büyükşehir Belediyespor, yarı finalde Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü ile mücadele edecek.  İzmir Büyükşehir Belediyespor ile Armada Praxis Yalıkavakspor arasında oynanacak müsabakanın başlama saati ise 16.00 olacak ve bu karşılaşma trtspor.com.tr’den canlı olarak yayınlanacak.

 

Bakmadan Geçme