Serdar Eler: 'Hedefimiz ilk dörtte yer almak'

Serdar Eler: 'Hedefimiz ilk dörtte yer almak'

TUĞBA AKKESEN/HENTBOLHABER.NET- 2022-2023 sezonunda Kadınlar Süper Ligini normal sezonda altıncı sırada tamamlayan Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor.

Serdar Eler: 'Hedefimiz ilk dörtte yer almak'

2023-2024 sezonuna başlayacak olan Yenimahalle Spor Kulübü’nün başarılı başantrenörü Serdar Eler, bu yıl için hedeflerini hentbolhaber.net’e özel açıkladı.

Eler’in açıklamaları şu şekilde: “ 10 Temmuz’da antrenmanlarımıza Ankara’da başladık. Toplam 15 sporcu ile sezonu açtık.  Sonrasında 12-19 Temmuz arasında Kütahya’da bir kampa gittik. Dumlupınar Üniversitesi tesislerini kullandık. Günde çift idmanla Ankara’da hazırlıklarımıza devam ediyoruz. Avrupa Kupalarında da Hollanda ekibi ile maç yapacağız.Bu konuda ilk defa Avrupa Kupalarına katılan bir rakibimiz var. Hollanda ekibi olmasından kaynaklı olarak güçlü bir rakip olduklarını düşünüyoruz. 26 Ağustos’ta da sezonumuz açılıyor. Sezonun ilk maçını Türkiye Şampiyonu Kastamonu Belediyesi Spor Kulübü ile yapacağız. Yıllardır olduğu gibi ilk maçımızın eşleşmesi Kastamonu Belediyesi Spor Kulübü oldu. Bu yıl da bu kura değişmedi. Kendi evimizde ilk maçımıza çıkacağız. Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübünün her zaman hedefi ilk dörtte yer alarak Avrupa Kupalarında ülkemizi temsil etmek. Her sene takım olarak biraz daha gençleşiyoruz. Bu gençleşmiş ve yerli oyuncularımızla milli takıma da oyuncu yetiştirmeyi gaye edindik. Ağustos’un 15-16-17’sinde Kastamonu’da bir hazırlık turnuvasına katılacağız. Orada da ilk defa takımla ilgili genel bir bilgimiz olabilir diye düşünüyorum.”

 

Bakmadan Geçme