Serdar Eler: ' Maçın ilk yarısına kötü başladık'

Sezonun ilk galibiyetini İzmir Büyükşehir Belediyespor karşısında almış olan Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü'nün antrenörü Serdar Eler,  hentbolhaber.net'e özel açıklamalarda bulundu.

Serdar Eler: ' Maçın ilk yarısına kötü başladık'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

2023-2024 Hentbol Kadınlar Süper Liginin ikinci haftası, İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü ile Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü maçının oynanması ile tamamlandı.

Sezonun ikinci haftasında İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü kendi evi Celal Atik Spor Salonu'nda,  Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü’nü misafir etti.

Maçın ilk yarısındaki tempoda ev sahibi, rakibi karşısında 17-11 skor ile üstünlük kurdu.
Mücadelenin ikinci yarısına ise daha kazanmaya odaklı parola ile başlayan Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü deplasmandan 28-31 skor ile galibiyetle ayrıldı.

Sezonun ilk galibiyetini de almış olan Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü’nün antrenörü Serdar Eler,  hentbolhaber.net’e özel açıklamalarda bulundu.

Eler, maçın ilk yarısına çok iyi başlamadıklarını ifade ederek sözlerini şu şekilde sürdürdü: “ İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin kalecisi Halime İslamoğlu, çok iyi bir yüzde ile maçta oynadı. Kendisini tebrik ediyorum öncelikle. İlk yarıda geride kalmamızı oyuncularımızın şut alma tercihlerinin doğru olmamasına da bağlıyorum. İkinci yarıya daha iyi başladık. Rakibin hatalarını iyi değerlendirdiğimizi söyleyebilirim. Sezonun ilk haftasında Kastamonu Belediyesi ile karşılaştığımız maçta, sahadan mağlup ayrılmamıza rağmen oynamış olduğumuz oyundan memnundum. İkinci haftadaki maçımızdan ise mücadeleyi kazanmamıza rağmen sergilenen oyundan memnun değilim. 9 Eylül tarihinde de evimizde Avrupa Şampiyonu olan Konyaaltı Belediyesi Spor Kulübü’nü ağırlayacağız. Çok önemli bir maça çıkacağız. Taraflar arasında öncelikle centilmence ve çok ciddi bir oyun olacağını düşünüyorum. Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü ligin en eski takımlarından birisi. Bizim maçlarımız her zaman iddialı ve çekişmeli olmuştur. İki takıma da başarılar dilerim.”

Bakmadan Geçme