Seymen'den kura değerlendirmesi: 'Tur ortada'

Spor Toto Spor Kulübü Antrenörü Serdar Seymen, Hentbol Erkekler Avrupa Kupası 3'üncü Turu'ndaki RK Sloboda eşleşmesini hentbolhaber.net'e değerlendirdi.

Spor Toto Spor Kulübü Antrenörü Serdar Seymen, Hentbol Erkekler Avrupa Kupası 3’üncü Turu’ndaki RK Sloboda eşleşmesini değerlendirdi. Seymen, hentbolhaber.net’e yaptığı açıklamada kuradan memnuniyetini dile getirirken, “Tur ortada, turu geçen taraf olmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

“Eşleşmeden Mutluyum”

Spor Toto Antrenörü Serdar Seymen’in açıklamaları şöyle: “Kuradan memnunum. Norveç, Romanya, Yunanistan’ın güçlü takımları gibi takımlarla eşleşmektense bu eşleşmeden daha mutluyum ama tabi tur ortada. İnşallah biz yine beklediğimiz oyunu oynarız.”

“Oyuncularım Avrupa'da Daha İyi Oynuyorlar”

Seymen: “Oyuncularım Avrupa Kupaları’nda çok daha iyi oynuyorlar. Daha iyi motive oluyorlar, stresten uzak oluyorlar. Avrupa’da iyi maçlar çıkartıyoruz. Avrupa’da oyuncularım Türkiye ligine oranla daha iyi hentbol oynuyorlar.”

“Turu Geçen Taraf Olmak İstiyoruz”

Spor Toto Spor Kulübü Antrenörü Serdar Seymen açıklamasını şöyle sürdürdü: “Zevk alarak oynamak istiyoruz. Bu turda da elimizden gelenin en iyisini yapacağız. İnşallah son 8’e kalırız. Bu aşama bile bizim açımızdan çok başarılı bir sonuç. Çok kısıtlı bir kadroyla oynuyoruz, rotasyonumuz çok güçlü değil ama oyuncularımın göstermiş olduğu performanstan, sahaya koymuş olduğu karakterden, kendileri için ve Türk hentbolu olarak Avrupa’da biz de varız demek için sonuna kadar mücadelelerinden çok memnunum. Bu turda da aynı şeyleri yapacağız. Turu geçen taraf olmak istiyoruz.”

Seymen son olarak: “Bu aşamadan sonra tüm takımlar iyi. Çok güzel, çekişmeli bir 3’üncü tur hentbolseverleri bekliyor.”
 

Bakmadan Geçme