THF Disiplin Kurulu Harekete Geçti!

Türkiye Hentbol Federasyonu 22 Şubat 2024 Disiplin Kurulu Kararları'nı açıkladı. İşte detaylar...

Türkiye Hentbol Federasyonu Disiplin Kurulu, 22 Şubat 2024 tarihinde çevrimiçi olarak gerçekleştirdiği toplantıda önemli kararlar aldı.

Güneysu Sk Sporcusu İhsan Adak Ve Van Erek Beşyıldız Sk Sporcusu Abdulselam Aslan'A Men Cezası!

Güneysu Spor Kulübü ile Van Erek Beşyıldız Spor Kulübü arasında 10 Şubat 2024 tarihinde oynanan müsabaka sırasında yaşanan olaylar incelendi. Yapılan değerlendirme sonucunda, Güneysu SK sporcusu İhsan Adak ve Van Erek Beşyıldız SK sporcusu Abdulselam Aslan'a THF Ceza Talimatı kapsamında 2 ay resmi müsabakalardan men cezası verildi. Ayrıca, cezaların altı resmi yarışmadan men cezasına çevrilmesine karar verildi.

İdari Tedbir Uygulanacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü ile Beykoz Belediyesi Spor Kulübü arasında 17 Şubat 2024 tarihinde gerçekleşen müsabakadaki olaylar da değerlendirildi. Beykoz Belediyesi Spor Kulübü antrenörü Akın Yenigün ve sporcusu Burak Turan hakkında savunma istendi ve sporcuya idari tedbir uygulanmasına karar verildi.

Aydın PTT Spor Kulübü ile 07 Gazi Spor Kulübü arasındaki müsabakada yaşanan olaylar da incelendi ve Aydın PTT Spor Kulübü sporcusu Mehmet Durgut hakkında idari tedbir uygulanmasına karar verildi.

Son olarak, Hammerjack Şahinbey Nurdağı HEM Spor Kulübü ile Artvin 7 Mart Spor Kulübü arasındaki müsabakada yaşanan olaylar incelendi. Artvin 7 Mart Spor Kulübü antrenörü Murat Ülker'e ceza verilmesine gerek olmadığına karar verilirken, İsa Keleş hakkında savunma istenerek idari tedbir uygulanmasına karar verildi.

Tüm kararlar oybirliği ile alındı.

Bakmadan Geçme