Üsküdar Belediyespor Antrenörü Şahin'den İzmir Galibiyeti Değerlendirmesi

Üsküdar Belediyesi Antrenörü Yıldıray Şahin, Hentbol Kadınlar Süper Ligi'nin 18. haftasındaki İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne karşı alınan galibiyeti değerlendirdi. Şahin, 'Ligi beşinci bitirebilmek açısından önemli bir maçtı, kazandığımız için mutluyuz' dedi.

Üsküdar Belediyesi Antrenörü Yıldıray Şahin, Hentbol Kadınlar Süper Ligi'nin 18. haftasındaki İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne karşı alınan 29-30'luk galibiyeti değerlendirdi.

Şahin, “Ligi beşinci bitirebilmek açısından önemli bir maçtı, kazandığımız için mutluyuz" dedi.

Maç sonrasında hentbolhaber.net'e konuşan Üsküdar Belediyesi Antrenörü Yıldıray Şahin, şunları söyledi: “Güzel bir mücadele oldu. İlk yarı çok iyiydik. İstediğimiz her şeyi yapabildik. Maçın ikinci yarısında kaçırdığımız pozisyonlar sonrası fark kapandı ancak tekrar toparladık ve galibiyete ulaştık. İzmir’le oynadığımız tüm maçlar keyifli geçiyor. Oldukça centilmence geçen bir maç için İzmir’e teşekkür ediyor, bunda sonraki maçlarında başarılar diliyorum.

Üsküdar Belediyespor Antrenörü Şahin'den İzmir Galibiyeti Değerlendirmesi

‘Bizim İçin Dönüm Noktası Olan Bir Maçtı’

Şahin: “Bu maç bizim için dönüm noktası olan bir maçtı. Normal sezon sonunda sıralamada beşinci olabilmemiz için kazanmamız gerekiyordu. Dün Görele’nin Yenimahalle’yi yenmesi, bizim beşincilik hedefimizde bu maçın önemini daha da arttırdı. Bu gözle bakınca en zorlu maçımızdan birisini oynadık. Kazandık, mutluyuz.

‘Hedefimiz Beşincilik’

Şahin son olarak: “Zorlu maçlarımız devam edecek. Konyaaltı ve Yalıkavak maçlarımız var. Ardından Yenimahalle ve Anadolu Üniversitesi maçlarımız olacak. Hedefimiz beşinci sırada bitirerek Play-Off’u sekizinci sıradaki takımla oynamak. Bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdüreceğiz.
 

Bakmadan Geçme