Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Beşiktaş Safi Çimento Başantrenörü Oliver Roy Camino açıklamalarda bulundu
Hentbol Haber
Hentbol HaberEditör
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Beşiktaş Safi Çimento Başantrenörü Oliver Roy Camino açıklamalarda bulundu

Beşiktaş Safi Çimento Başantrenörü Oliver Roy Camino açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Safi Çimento Başantrenörü Oliver Roy Camino Süleyman Seba Spor Salonu'nda gerçekleştirilen medya gününde açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş taraftarlarının hentbola büyük ilgisi var. Seri şampiyonlukları olan Beşiktaş'ı görebilecek miyiz?

Oliver Roy Camino: Özellikle eylül ayı bizim için zor bir aydı. Çok fazla maç vardı. Süper kupayı kazandığımız için çok mutluyuz. Bütün hazırlıklarımız buna göreydi. İlk kupa ile başladığımız için umutluyuz. Devam edeceğimizi düşünüyoruz. 

Özellikle ilk kupayı kazanmış olmak önemli çünkü yeni bir proje içersindeyiz yeni bir takımı oluşturma aşamasındayız. Çok iyi çalışıyoruz. İlk kupayı kazanmış olmak da bu oluşturma aşamasını iyi yol da olduğunu  gözlemliyoruz. Tabiki çalışmaya devam edeceğiz. 

Tabiki şu andan itibaren süper kupayı unuttuk. O geçmişte kaldı. Önümüzdeki Rize maçı içinde tüm hazırlıklarımıza devam ediyoruz.

Beşiktaş 9.Kez Süper Kupa'yı kazandı. Galibiyet hakkında ne düşünüyorsunuz?

Oliver Roy Camino: Tabiki amacımız kupaydı. Türkiye ligini ve Avrupadaki olacakları göreceğiz ama bunlar hep gelecekte olacak şeyler biz adım adım gitmek istiyoruz. Öncelikle yarın ki maç önemli ama tüm kulvarlarda iddialıyız.

Biz Beşiktaş olarak bir aileyiz, taraftarlar da bunun içerisinde. Bu hentbol anlayışını oluşturmaya başladığımız süreç içerisinde, seyircilerin sadece kazanıp kaybetmek değil oynanan oyundan, özellikle oluşturulan defans ve hücum sisteminin değişikliklerinden, geçmişte olanlardan farklı olan değişimlerden mutlu olduğunu hissediyoruz. Onlarla birlikte iyi hentbol oynayarak, iyi sonuçlar almak istiyoruz.

Avrupa'da tecrübeli bir isimsiniz. İlk tur'u geçen Beşiktaş'ı nasıl değerlendirirsiniz?

Oliver Roy Camino: Adım adım gidiyoruz. Rize maçını düşünüyoruz. Bir sonraki Kosova takımına karşı hazırlıklarımız da devam ediyor. Ama biliyoruz ki Avrupadaki ve Türkiye’deki hentbol anlayışı ve oynayışı biraz farklı. Biz oraya göre de adapte etmeye çalışıyoruz takımı ve o düzeyde hentbol oynamak istiyoruz. Tabiki gelecekte ne olacağını bilemeyiz. Ama hedefimiz belli.

Avrupa'da Beşiktaş'ın şampiyon olacağı sözünü verebiliyor musunuz?

Oliver Roy Camino: Şampiyonluk ile alakalı söz vermem mümkün değil. Gelecekte ne olacağını bilemiyoruz ama biz herşeyin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Taraftarları burada full olarak görmek istiyoruz ve onlarla birlikte iyi maçlar ve şampiyonluklar çıkarmak istiyoruz.

Yeni Videolar