Yeliz Özel: 'Kupa, bize çok yakıştı'

Armada Praix Yalıkavak Spor Kulübü'nden yeni sezona Süper Kupa ile başlangıç.

Yeliz Özel: 'Kupa, bize çok yakıştı'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

2023-2024 Hentbol Sezonu Kadınlar Süper Kupa karşılaşması, Ankara Prof. Dr. Yaşar Sevim Hentbol Salonu’nda oynandı.

Geçen sezonun Türkiye Kupasının sahibi olan Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü ile Süper Ligin son şampiyonu Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, Ankara’da yeni sezonun ilk kupasını kazanabilmek  için çekişmeli bir mücadele ortaya koydular.

Maçın ilk yarısında Kastamonu Belediyesi GSK, 16-14 skorluk üstünlükle soyunma odasına gitti. İkinci yarıdaki üst düzey performansı ile farkı kapatan denizin kızları, sahadan 34-28 galip ayrılarak kupanın sahibi oldu.

Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü’nün kaptanı Yeliz Özel, maç sonunda Trt Spor ekibine verdiği demeçte şunları söyledi:

“Gerçekten çekişmeli bir maç olacağını biliyorduk. Kastamonu Belediyesi Spor Kulübü’nü tebrik ediyorum. Maçta, bir onlar öne geçti. Bir biz öne geçtik. Zaten maçın hakkı da buydu. Sonunda kazanan biz olduk. Takım olarak biz dersimize çok iyi çalıştık. Çok hazırlandık. Maçı, hiçbir zaman bırakmadık. Sonuna kadar mücadele ettik. Sonuç ortada. Bodrum’a, Yalıkavak’a armağan olsun. Destekleyen herkese çok teşekkür ediyorum. Kupa, bize çok yakıştı. Çok mutluyuz. Yolumuz uzun. Üç kupaya da talibiz.”

Bakmadan Geçme