HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası Dörtlü Final Başlıyor

HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası Dörtlü Final maçları, 4 ve 5 Mayıs 2024 tarihlerinde Ankara'da bulunan THF Prof. Dr. Yaşar Sevim Hentbol Salonu'nda gerçekleşecek.

HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası Dörtlü Final maçları, Ankara'da yer alan THF Prof. Dr. Yaşar Sevim Hentbol Salonu'nda gerçekleşecek. Yarı final maçları 4 Mayıs Cumartesi günü oynanacak. 

İlk maç, Armada Praxis Yalıkavak ile İzmir Büyükşehir Belediyesi arasında saat 13.00'te başlayacak. İkinci yarı final maçı ise Konyaaltı Belediyesi ile Kastamonu Belediyesi arasında saat 15.00'te gerçekleşecek.

Final maçı, 5 Mayıs Pazar günü saat 18.30'da başlıyor. Bu heyecan dolu maçlar TRT Spor Yıldız kanalında canlı olarak yayınlanacak.

Maç Öncesi Basın Toplantısı

Maçlar öncesi basın toplantısı 3 Mayıs Cuma günü düzenlenecek. HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası Dörtlü Final'inde mücadele edecek takımların kaptanları, saat 14.00'te THF Prof. Dr. Yaşar Sevim Hentbol Salonu'nda yapılacak toplantıya katılacak. Bu toplantı, THF TV Youtube kanalında canlı olarak yayınlanacak.

Dörtlü Final Müsabakaları Hakem ve Gözlemci Görevlendirmeleri: 

4-5 Mayıs HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası Dörtlü Final müsabakalarının Hakem ve Gözlemci Görevlendirmeleri belli oldu.

Türkiye Basketbol Federasyonu'nun faaliyet programında yer alan 4-5 Mayıs 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek 2023-2024 sezonu HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası Dörtlü Final müsabakalarının hakem ve gözlemci görevlendirmeleri açıklandı.
HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası Dört Final Başlıyor

Bakmadan Geçme