Beykoz Belediyespor'da Hedef Türkiye Kupası!
Beykoz Belediyespor Antrenörü Mesut Ilgın ve deneyimli oyuncu Burak Turan, Beşiktaş ile oynayacakları HDİ Sigorta Türkiye Kupası final maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.
Beykoz Belediyespor Antrenörü Mesut Ilgın ve deneyimli oyuncu Burak Turan, Beşiktaş ile oynayacakları HDİ Sigorta Türkiye Kupası final maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.
İzmir Celal Atik Spor Salonu'nda yarın saat 18.30'da başlayacak maç öncesinde açıklamalarda bulunan Ilgın ve Turan, Türkiye Kupası'nı kazanmak için mücadele edeceklerini söyledi.
'Umarım Kupası Kazanırız'
Beykoz Belediyesi Başantrenörü Mesut Ilgın; 'Keyifli bir organizasyon oldu. Final etabından önce güzel ve çekişmeli maçlar oynandı. Beşiktaş ile dört kere karşılaştık. Oynadığımız maçlar hep keyifli oldu. Umarım kupayı kazanırız. Çok zorlu maç bizi bekliyor. Her şeyi denememiz gereken maçlar oluyor' ifadelerini kullandı.
'Kupayı Kazanmak İstiyoruz'
Beykoz Belediyesi kaptanı Burak Turan ise şu ifadeleri kullandı: 'Değerli bir organizasyonda hentbol camiasını bir araya getirenlere teşekkür ediyorum. Umut ediyorum ki yarınki finalde keyifli olur. Elimizden geleni yapacağız. Kupayı alarak mutluluk yaşamak istiyoruz. Geçen seneki yarı final maçını son anda kaybederek çok üzülmüştük. Yeni tecrübeler kazanıyoruz. Finalde elimizden geleni yaparak kupayı kazanmak istiyoruz.'