İspanyol Ekip Replasa Beti-Onak, Bursa Büyükşehir Belediyespor'dan Çekiniyor!

EHF Kadınlar Avrupa Kupası son 16 turunda Replasa Beti-Onak, bu akşam sahasında temsilcimiz Bursa Büyükşehir Belediyespor'u konuk edecek. Karşılaşma öncesinde İspanyol ekibinin başantrenörü Miguel Etxeberria, Bursa Büyükşehir hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Tecrübeli çalıştırıcı Miguel Etxeberria, Bursa Büyükşehir'in tecrübesine vurgu yaparak, 'Karşılaşacağımız takım oldukça tecrübeli. Daha önce oynadığımız maçlardan farklı bir mücadele olacak. Avrupa tecrübeleri var ve kaliteli, iyi bir hentbol oynuyorlar.' ifadelerini kullandı.

Bursa Büyükşehir Belediyespor'un Avrupa tecrübesinin olduğuna vurgu yapan Miguel Etxeberria, 'Zor bir mücadele olacak ama biz bu tarz, kaliteli takımlara karşı oynamayı seviyoruz. Hem savunmada hem hücumda cezur olmaya çalışacağız. Tempumuzu sahaya yansıtıp onlar karşısında avantajlı skor elde etmek istiyoruz' dedi.

Mariana Costa: 'Kendi Sahamızda Avantajı Almalıyız'

Replasa Beti-Onak oyuncularından Mariana Costa ise taraftar desteğinin önemine dikkat çekti: 'Avantajlı skoru almak için asıl mücadeleyi kendi sahamızda vermeliyiz. Kendi taraftarımız önünde oynamak her zaman mutluluk verici, çünkü salonu her zaman dolduruyorlar.'

Rakip Bursa Büyükşehir Belediyespor hakkında da konuşan Brezilyalı oyuncu, 'Bursa uzun süredir birlikte oynayan bir takım. Biz ise gençliğimizi ve Avrupa kupalarındaki ilk deneyimimizi avantaja çevirmeliyiz. Kaybedecek bir şeyimiz yok, bu yüzden sahada her şeyimizi ortaya koyacağız.' dedi.

Müsabaka bu akşam TSİ 20.00'de başlayacak. Türk hentbolseverler, Bursa Büyükşehir elde edeceği zaferi dört gözle bekliyor.

Bakmadan Geçme