Ankara Halkına Tarihi Çağrı

A Milli Hentbolcu Sadık Emre Herseklioğlu, Norveç ile yarın Ankara'da oynayacakları 2027 Dünya Şampiyonası Avrupa Elemeleri 3. Tur rövanş maçı öncesi Ankara halkına tarihi bir çağrıda bulundu.

Haberin Özeti

  • A Milli Hentbolcu Sadık Emre Herseklioğlu, 2027 Dünya Şampiyonası Elemeleri rövanş maçı öncesi Ankara halkını milli takıma destek olmaya çağırdı.
  • Türkiye, Norveç ile yarın Ankara’da 3. Tur ikinci maçına çıkacak; Herseklioğlu daha iyi bir motivasyon ve mücadele sözü verdi.
  • Milli takım, Norveç deplasmanındaki ilk maçtan ders çıkararak, Ankara’daki rövanşta güçlü rakiplerine karşı kazanmayı hedefliyor.

Türkiye’nin Norveç ile yarın Ankara’da oynayacağı 2027 Dünya Şampiyonası Avrupa Elemeleri 3. Tur ikinci maçı öncesinde Türkiye Hentbol Federasyonu’nun resmi internet sitesi üzerinden bir açıklama yapan A Milli Hentbol Takımı oyuncusu Sadık Emre Herseklioğlu, bütün Ankara halkını Milli Takıma destek olmaya davet etti.

Norveç deplasmanındaki zorlu maçta Türkiye’nin en değerli oyuncusu seçilen Sadık Emre Herseklioğlu, güçlü rakipleri karşısında 40 dakika boyunca iyi bir mücadele ortaya koyduklarını ancak sonunu getiremediklerini söyledi.

Ankara Halkına Tarihi Çağrı

İlk maçtan gerekli dersleri çıkartıp daha iyi bir motivasyon ve daha iyi bir fiziksel mücadele ile Ankara’daki rövanşa çıkacaklarına inandığını ifade eden Herseklioğlu, “Bütün abilerimin, bütün takım arkadaşlarımın eline sağlık. İlk 40 dakika gerçekten çok güzel bir mücadele gösterdik. Şimdi rövanş maçı Ankara’da. Tüm Ankara halkını bekliyoruz. Ankara’da elimizden gelen her şeyi yapacağız” şeklinde konuştu.

Yorumlar 1
LA28 15 Mayıs 2026 22:17

Habere Musabaka salonu ve saati de yazılmıs olsaydı iyi olurdu .

Bakmadan Geçme

WhatsApp İhbar Hattı
00905454021976
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!