Armada Praxis Yalıkavak'tan İtalya Zaferi

EHF Kadınlar Avrupa Kupası 3'üncü Tur ilk maçında Armada Praxis Yalıkavakspor, İtalya'nın SSV Brixen Südtirol takımıyla deplasmanda karşılaştı. Hentbol ve Sporseverlerin yakından takip ettiği müsabakada temsilcimiz istediğini elde etti. SSV Brixen Südtirol ile Armada Praxis Yalıkavakspor maçının detayları haberimizde.

Temsilcimiz Armada Praxis Yalıkavakspor, SSV Brixen Südtirol karşısında üstün bir oyun ile galibiyete uzandı.

EHF Avrupa Kupası 3.Tur 1.Maçı Sporthalle Süd Brixen'de oynandı. SSV Brixen Südtirol karşısında ilk 14 dakika 5-7 iki gol farkla önde kapatan Denizin Kızları oldu. İlk devre sonuna kadar skorda üstünlüğü sağlayan temsilcimiz, 13-14 tek gol farkı ile devre arasına önde girdi.

Armada Praxis Yalıkavak, SSV Brixen Südtirol'u İkinci Devrede Sahadan Sildi

Temsilcimiz Denizin Kızları Armada Praxis Yalıkavak, ikinci devrede açıldı ve üst üste bulduğu goller ile 45.dakikayı 19-26 önde geçti. Mouna Chebbah'ın etkili oyunu ile temsilcimiz maçı da 27-36 kazandı.

Mouna Chebbah Maçın MVP Oyuncusu Seçildi

EHF Avrupa Kupası 3.Tur 1.Maçının en değerli oyuncusu 8 gol ile maça damga vuran Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü'nde Mouna Chebbah oldu. %62 etkinlik oranı ile İtalyanları zor durumda bırakan Mouna Chebbah, maç boyunca etkili oldu.

 

Bakmadan Geçme