Avrupa'da tur zamanı

Temsilcilerimiz EHF Avrupa Kupası'nda rövanş müsabakalarına çıkıyorlar.

Temsilcilerimiz Yenimahalle Belediyespor, Görele Belediyespor ve Konyaaltı Belediyespor, EHF Avrupa Kupası 2.Tur rövanş karşılaşmasında mücadele edecekler.

Görele tek sayı avantajı kullanabilecek mi?

Görele Belediyepsor ilk müsabakada Hırvatistan’dan ZRK Dugo Selo’ 55 takımını 28-27 mağlup etmişti. Bir sayılık avantaj ile Hırvatistan'da mücadele edecek Görele Belediyespor Tur arayacak. Müsabaka bu akşam 19.00'da Sportska Dvorana Dugo Selo Spor Salonu'nda oynanacak.

Yenimahalle Belediyespor'da hedef galibiyet

Başkent ekibi Yenimahalle Belediyespor, Hollanda ekibi Veneco Velo'ya konuk olacak. İlk müsabakayı 29-25 kazanan temsilcimiz 3.Tur biletini kapmak isteyecek. Ankara'da etkili oyun oynayan ve Başantrenör Serdar Eler'in tecrübesini iyi kullandığı başkent ekibi Hollanda'dan zafer ile Türkiye'ye dönmenin peşinde. Müsabaka bu akşam Saat:20.00'de Veneco Velo Spor Salonu'nda.

Konyaaltı Belediyespor çok rahat

Bir diğer temsilcimiz Konyaaltı Belediyespor, ilk müsabakada 19-39 mağlup ettiği Bosna-Hersek ekibini, Antalya'da konuk edecek. Rövanş müsabakası bugün Saat:15.00'de Akdeniz Üni. Mavi Spor Salonu'nda oynanacak.

 

Bakmadan Geçme