Bahçelievler-Beşiktaş Süper Lig Maçında İlginç Anlar Yaşandı

Bahçelievler Belediyesi'nin sol kanat oyuncusu Arda Vurgun ile babası Beşiktaş Safi Çimento'nun yardımcı antrenörü Hikmet Vurgun parkede birbirlerine rakip oldular.

Hentbol Erkekler Süper Ligi’nin 11. Haftası ilginç bir eşleşmeyi de içinde barındırdı. Bahçelievler Belediyesi’nin sol kanat oyuncusu Arda Vurgun ile babası Beşiktaş Safi Çimento’nun yardımcı antrenörü Hikmet Vurgun parkede birbirlerine rakip oldular.

Ligde lider konumda olan Beşiktaş Safi Çimento, Bahçelievler Belediyesi’ni 29-51 yenerek zirvedeki yerini perçinlerken, Bahçelievler Belediyesi son sırada haftayı tamamladı. Arda Vurgun maçta takımına 1 gollük katkı sağladı.

‘Değişik Duygular Yaşadık’

Bahçelievler-Beşiktaş Süper Lig Maçında İlginç Anlar Yaşandı

Türk hentbolunun sevilen isimlerinden Hikmet Vurgun baba-oğul rakipliğiyle ilgili olarak; “Bu yaşa geldik. Oğlum 10 yıldan fazladır hentbol oynuyor ben 30 yıldır bu işi yapıyorum. İlk kez rakip olduk. Değişik duygular yaşadık. Farklı ama güzel bir histi” dedi.

Oyuncusuna Tekme Attı: ‘Burası Beşiktaş’

Maç içindeki tekme detayını da paylaşan Vurgun; “Arda gol attı. Oyuncularımızdan biri ‘Bravo Arda’ diye bağırdı. Ben ona hafiften tekme attım. ‘Burası Beşiktaş’ dedim. Böyle tatlı anlar da yaşandı” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme