Barlinek Industria Kielce finalde

Köln Lanxess Arena’da oynanan Paris Saint-Germain Handball ile Barlinek Industria Kielce maçında gülen Kielce oldu.

TUĞBA AKKESEN / HENTBOLHABER.NET – Hentbolun en önemli organizasyonlarından biri EHF Erkekler Şampiyonlar Ligi TruckScout24 EHF FINAL4 ikinci yarı final maçında gülen Barlinek Industria Kielce oldu.

Paris Saint-Germain Handball ile Barlinek Industria Kielce ilk dakikalardan itibaren başlayan kıran kırana mücadeleleri ilk devrenin son düdüğüne kadar devam etti. Polonya ekibi Kielce ilk devreyi 14-16 önde kapatırken, daha fazla şut çeken ve savunmada ise, PSG nefes aldırmayan taraf oldu.

Maçın ikinci devresinde 6 dakika boyunda gol orucu yaşandı. Kielce gol orucuna son verdi ama PSG için işler aynı şekilde olmadı. PSG, maçın ikinci devresinin 38.43 dakikasında gol suskunluğunu bozdu ve skoru 15-17’e getirdi. Maçın  45.dakikası 17-20 Kielce’nin üstünlüğü ile geçildi. PSG bu dakikadan sonra bir açıldı ve 47. dakika 20-20 berabere geçildi. 49.dakika da ise PSG 21-20 üstünlüğü ele aldı. Ancak Kielce kalecisi Andress Wolff kurtarışları ile destan yazdı. Maçın son anlarında önemli bir kurtarışa daha imza atan Andress Wolff günün kahramnı oldu. Kielce, PSG’yi, 24-25 mağlup ederek, TruckScout24 EHF FINAL4’da adını finale yazdırdı.

 

Magdeburg adını finale yazdırdı

Bakmadan Geçme