Beinsports'tan Beklenen Hentbol Açıklaması

Almanya'da bugün başlayacak olan Hentbol Erkekler Avrupa Şampiyonası EHF Euro 2024'ü, Hentbol ve sporseverler dört gözle beklerken, Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) yayıncı kuruluşları açıklamıştı. Türkiye'den Hentbol Erkekler Avrupa Şampiyonası yayıncısı Bein Sports olmuştu. Beinsports hangi kanalında, Hentbol Erkekler Avrupa Şampiyonası maçlarını yayınlayacak ve hangi maçlar yayında olacak? Detaylar Haberimizde!

Milyonların üzerinde izleyicinin ekran başında Hentbol Erkekler Avrupa Şampiyonası EHF Euro 2024'ü izlemesi beklenirken, farklı ülkelerde 52 yayıncı kuruluşun EHF Euro 2024'ü yayınlması bekleniyor.

Hentbol ve sporseverlerin büyük tutku ile takip edeceği Hentbol Erkekler Avrupa Şampiyonası'nın yayın haklarını Türkiye'de Bein Sports almış durumda.

Beinsports'tan yapılan açıklamada, MERKUR SPIEL-ARENA'da 50bin seyircinin katılımı ile bu akşam oynanacak olan Fransa'nın Kuzey Makedonya'ya ve Almanya'nın İsviçre'ye karşı mücadelesi Beinsports 5 kanalından canlı olarak yayınlanacak!

Fransa - Kuzey Makedonya Saat:20.00'de, Almanya - İsviçre karşılaşması ise 22.45'de oynanacak ve canlı olarak Beinsports 5 kanalından canlı olarak ekranlardan izlenebilecek.

Diğer müsabakaların programı ve yayın akışı günlük olarak beinsports web sayfasından kontrol edilebilecek.

Bakmadan Geçme