Beşiktaş, Avrupa Kupası'nda Son 16'da!

EHF Avrupa Kupası'nda heyecan dolu maçın sonucunu 7 metre atışları belirledi. Beşiktaş Safi Çimento adını son 16'ya yazdırdı! Detaylar haberimizde.

Beşiktaş Safi Çimento Avrupa Hentbol Federasyonu Avrupa Kupası 3. Tur rövanş maçında Hırvat temsilcisi MRK Sesvete'yi konuk etti. Hırvatistan'da oynanan ilk karşılaşmayı 34-27 mağlubiyetle tamamlayan Beşiktaş Safi Çimento, İstanbul Süleyman Seba Spor Salonu'nda oynanan rövanş karşılaşmasında, penaltılar neticesinde tur atlayan taraf oldu.

İlk Yarı Beşiktaş Lehine Sonuçlandı

Süleyman Seba Spor Salonu'ndaki müsabakanın ilk yarısı 17-13 temsilcmiz lehine sona erdi. Oyunun başından ilk yarının son anına kadar rakibine üstünlüğünü hissetiren temsilcimiz, tur umudunu perçinlemiş bir şekilde soyunma odasına girdi.

Nefesler Tutuldu, Maç 7 Metre Atışlarına Gitti

Müsabakanın ikinci yarısında da Beşiktaş Safi Çimento oyunun her anında üstün olan taraftı. Son dakikaya 33-27 Beşiktaş üstünlüğüyle girildi. Tabela 59:47'yi gösterdiğinde Harun Hacıoğlu attığı golle durumu 34-27'ye getirdi. Kalan son 13 saniyede başka gol olmadı. Maçı 7 metre atışlarına getirecek tek skor olan 34-27'lik sonuç tabelaya yansıdı ve maç 7 metre atışlarına gitti.

7 Metre Sonucunda Turlayan Beşiktaş

İlk 7 metre atışını MRK Sesvete'den Turcic kullandı ve gole çevirdi (34-28). Beşiktaş'ta Arsenic hata yapmadı (35-28). Sesvete'de Tomic kaçırdı, Beşiktaş'ta Radojkovic topu ağlarla buluşturdu (36-28). Sesvete takımında bu kez Gavric kaçırdı, Gökay Bilim attığı golle skoru 37-28'e getirdi. Konuk ekipte Hrsak'ın golüne (37-29) karşın Beşiktaş'ta Cvetko hata yapmadı ve maç Beşiktaş'ın 38-29'luk üstünlüğüyle sona erdi. Beşiktaş zorlandığı bu tur sonunda adını son 16'ya yazdrımayı başardı.

Bakmadan Geçme