Beşiktaş Safi Çimento'nun Rakibi, Ateşli Taraftar Grubuna Sahip Frencvaros

EHF Avrupa Kupası Son 16 Tur'unda Beşiktaş Safi Çimento'nun rakibi Frencvarosı Torna Club - Green Collect (FTC-GREEN COLLECT) oldu.

Beşiktaş Safi Çimento, Avrupa Hentbol sahnesinde yoluna devam ediyor.

Avrupa Hentbol Federasyonu'nun Viyana ofisinde gerçekleştirilen kura çekiminde, siyah-beyazlıların rakibi Macar ekibi FTC-GREEN COLLECT olarak belirlendi.

Macaristan'ın en tutkulu taraftar grubuna sahip Frencvaros, hem kadın takımıyla hem de erkek takımıyla Avrupa'da mücadele ediyor. Kadın takımı FTC-Rail Cargo Hungaria adıyla EHF Şampiyonlar Ligi'nde, erkek takımı ise FTC-Green Collect adı altında Beşiktaş Safi Çimento'nun EHF Avrupa Kupası Son 16 Turu'nda rakip olarak yer alıyor.

Beşiktaş Safi Çimento ile FTC-Green Collect arasındaki Son 16 Turu'nun ilk maçı 10-11 Şubat'ta, rövanş mücadelesi ise 17-18 Şubat'ta gerçekleşecek.

Hentbol tutkunları, bu çekişmeli karşılaşmayı heyecanla bekliyor. Beşiktaş Safi Çimento'nun Avrupa'daki performansı merakla takip ediliyor.

 

 

Yorumlar 1
Ali Uz 13 Aralık 2023 22:24

Sevgili editör kadınlar dünya şampiyonası var neden hiç haber yok bu turnuvayla ilgili önemsiz bir turnuva galiba!!!!!!!!!!!!!!!

Bakmadan Geçme