Beykoz Belediyespor problemleri çözmek için çaba harcıyor

Zirve yarışında yer alan Beykoz Belediyespor, Hentbol Erkekler Süper Ligi Cemal Kütahya Sezonu 21.hafta Köyceğiz Belediyespor karşılaşmasına sorunlar ile çıkıyor.

TUĞBA AKKESEN/HENTBOLHABER.NET  – Hentbol Erkekler Süper Ligi Cemal Kütahya Sezonunun 20.Haftasında Nilüfer Belediyesi Spor Kulübü’ne konuk olan  Beykoz Belediyespor, 31-36 skorluk galibiyet ile İstanbul’a dönmüştü. Ancak salon problemleri ve buna bağlı olarak istenilen antrenman ortamının yakalanamaması can sıkıyor.

Beykoz Belediyespor Başantrenörü Mesut Ilgın, “ Geçen hafta Nilüfer  Belediyespor ile çok zorlu bir maç oynadık. Maçın başından sonuna çok çekişmeli geçti. Mücadele ve seyir zevki oldukça yüksekti. Deplasmandan özellikle Bursa gibi zorlu bir takımdan galibiyet alarak güzel bir başarı elde ettik.”

Geçen hafta haberimizde de aktardığımız Beykoz Belediyespor’un salon problemi konusunun takımda gün geçtikçe daha da sıkıntı oluşturduğunu ifade eden Ilgın, “ Bizim salon sıkıntımız gün geçtikçe daha fazla kendisinin gösterir oldu. Rakipler kadar takım olarak antrenman yapamıyor oluşumuz da bizi çekindiriyor. Takımın kondisyon eksikliğini çok fazla görür olduk. Oynayacak olduğumuz Köyceğiz takımı, çok iyi transferlerde bulundu. O sebeple bizi zorlayacağını düşünüyoruz. Zor bir maç bizi bekliyor” dedi.

Beykoz Belediyespor yöneticilerinin yaşanan problemler için çözüm aradıkları ve gerekli çalışmaları yaptıkları, zirve yarışında takımın performansında düşme yaşanmaması için gereken önlemleri almaya çalıştıkları öğrenildi.

 

Bakmadan Geçme