Birol Ünsal: 'Lige galibiyet ile başladığımız için mutluyuz'

Sezona çok önemli bir galibiyet ile başlayan Konyaaltı Belediyesi Spor Kulübü'nün antrenörü Birol Ünsal,   kazandıkları galibiyeti hentbolhaber.net'e  şu şekilde değerlendirdi.

TUĞBA AKKESEN/HENTBOLHABER.NET- 2023-2024 Hentbol Kadınlar Süper Ligi, ikinci hafta maçları ile devam etti.

Sezonun ikinci haftasında, Konyaaltı Belediyesi Spor Kulübü evinde Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü’nü ağırladı. Akdeniz Üniversitesi Spor Salonu’nda oynanan maçta ilk yarı, ev sahibi ekibin 17-15 skorluk üstünlüğü ile tamamlandı. Maç sonunda da sahadan mutlu ayrılan taraf, 32-28 skorluk galibiyet ile ev sahibi Konyaaltı Belediyesi Spor Kulübü oldu.

Sezona çok önemli bir galibiyet ile başlayan Konyaaltı Belediyesi Spor Kulübü’nün antrenörü Birol Ünsal,   kazandıkları galibiyeti hentbolhaber.net’e  şu şekilde değerlendirdi.

“ Lige galibiyet ile başladığımız için mutluyuz. Önemli bir takımı yendik. Ancak Konyaaltı Belediyesi olarak istediğimiz oyunu ve savunmayı ortaya koyamadık. Performans olarak istediğimiz düzeyde değildik. Güzel olan tek şey; maçı kazanmaktı ve biz kazandık.  Bu yıl çekişmeli bir lig bizleri bekliyor. Güzel bir sezon olmasını diliyorum. Kazanan sonuçta Türk hentbolu olacak. Avrupa Kupalarında mücadele edecek tüm takımlara da şimdiden başarılar dilerim.”

Bakmadan Geçme