Birol Ünsal: 'Tüm kupalara talibiz'

Konyaaltı Belediyespor'da hedefler aynı…

TUĞBA AKKESEN/HENTBOLHABER.NET- 2022-2023 sezonunda Kadınlar Süper Ligi’ni ikinci sırada tamamlayan, EHF Avrupa Kupası’nı müzesine götüren,  Konyaaltı Belediyesi Spor Kulübü yeni sezon hazırlıklarına başladı.

Yeni sezon için hedeflerini değerlendiren Konyaaltı Belediyesi Spor Kulübünün başantrenörü Birol Ünsal, hentbolhaber.net’e özel açıklamalarda bulundu.

Ünsal, “1 hafta oldu antrenmanlara başladık. Herhangi bir sıkıntımız yok. Sadece havalar çok sıcak, onunla mücadele etmeye çalışıyoruz. Takım olarak her şey istediğimiz gibi diyebilirim. Transferlerimizi gerçekleştirdik. İstediğimiz takımı kurduk. Çalışmalarımıza başladık. Kazasız belasız tüm takımlara iyi bir sezon diliyorum. Yeni sezonda bizler de tüm kupalara talibiz.”

Birol Ünsal: 'Tüm kupalara talibiz'

EHF Kadınlar Avrupa Kupasına son şampiyon ünvanı ile katılacak olan Konyaaltı Belediyesi Spor Kulübü’nün 2.turdaki rakibi de belli oldu. 23-24 Eylül’de deplasmanda Bosna Hersek’in takımı RK Hadzici ile karşılaşacak olan mavi kelebekler, 30 Eylül- 1 Ekim tarihlerinde de evinde mücadele edecek. Konyaaltı Belediyesi’nde hedef yine; kupayı ülkemize getirmek ve hentbolda daha da başarılı olmak.

Bu konu hakkında da düşüncelerini aldığımız Ünsal,“ Bundan sonra bizim açımızdan Avrupa Kupası maçları daha zorlu geçecek. Herkes bizi çok ciddiye alacak. Zirvede olan bir takımı yenebilmek için herkes mücadele edecek. Bizler de elbette yerimizi kaybetmek istemiyoruz. Yapabilirsek yine aynı kupayı müzemize getirmek istiyoruz.” dedi.

Bakmadan Geçme