Büyük Gün Geldi! Hakem İkilimiz Sahnede!

Türk Hentbolunun Avrupa'da ki en önemli aktörleri Türk Hakemleri olurken, Türk hakemler başarıdan başarıya koşuyor. Kürşad Erdoğan - İbrahim Özdeniz ile Pınar Ünlü Hatipoğlu ve Mehtap Şimşek başarıdan başarıya koşuyorlar.

Pınar Ünlü Hatipoğlu, Mehtap Şimşek hakem ikilimiz bugün TSİ 19.00'da Graz'da CS Gloria 2018 BN ile Storhamar Handball Elite arasında oynanacak olan EHF Avrupa Ligi Finali'nde görev yapacaklar.

Avrupa Arenası'nda önemli müsabakalarda görev alan Türk hakem çiftlerinden Pınar Ünlü Hatipoğlu ve Mehtap Şimşek, bugün Kadınlar EHF Avrupa Ligi Final maçında görev yapacaklar.

Dün oynanan yarı final maçlarında, iki Rumen takımı karşı karşıya geldi. CS Gloria 2018 BN, Türk antrenör İbrahim Belet'in görev yaptığı H.C. Dunarea Braila'yı 37-26 yenerek finale yükseldi. Diğer yarı final mücadelesinde ise Norveç ekibi Storhamar Handball Elite, Neptunes Nantes'ı 28-27 mağlup ederek finale adını yazdırdı.

EHF Avrupa Ligi Finalinin Adı: CS Gloria 2018 BN & Storhamar Handball Elite

EHF Avrupa Ligi Finali'nde CS Gloria 2018 BN ile Storhamar Handball Elite takımları karşılaşacak. Pınar Ünlü Hatipoğlu ve Mehtap Şimşek hakem ikilisi, TSİ 19.00'da Graz'da bu önemli maçta görev alacaklar.

Avrupa'nın önde gelen kupalarından birinde final yönetecek olan Türk Hakem Çifti, Türk hentbolunun Avrupa'daki önemli temsilcilerinden biri konumundalar.

Bakmadan Geçme