Büyük Heyecan Sona Erdi! Erkeklerde Kupalar Sahiplerini Buldu

Aydın'da organize edilen Minikler Türkiye Şampiyonası'nda erkekler kategorisinde 1. Beşiktaş, 2. Salihli Belediyespor, 3. Nilüfer Belediyespor ve 4. Bolu GSİM oldu.

Haberin Özeti

  • Aydın'da düzenlenen Minikler Türkiye Şampiyonası erkekler kategorisinde Beşiktaş şampiyonluğa ulaşan takım oldu.
  • Turnuvayı Salihli Belediyespor ikinci, Nilüfer Belediyespor üçüncü ve Bolu Gençlik Spor İl Müdürlüğü dördüncü sırada tamamladı.
  • Dereceye giren takımlara ödül töreninde kupaları, Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürü Serhat Yığmatepe ile diğer yetkililerce takdim edildi.

Aydın’da düzenlenen Minikler Türkiye Şampiyonası’nda erkekler kategorisinde dereceye giren takımlara turnuva sonunda düzenlenen ödül töreniyle kupaları ve madalyaları verildi. 

Büyük Heyecan Sona Erdi! Erkeklerde Kupalar Saliplerini Buldu

Büyük heyecana sahne olan turnuvada şampiyonluğa ulaşan Beşiktaş’ın kupasını Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürü Serhat Yığmatepe verdi. 

Büyük Heyecan Sona Erdi! Erkeklerde Kupalar Saliplerini Buldu

Turnuvayı Beşiktaş’ın ardından ikinci sırada bitiren Salihli Belediyespor’un kupasını Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Selçuk Ertürk verdi. 

Büyük Heyecan Sona Erdi! Erkeklerde Kupalar Saliplerini Buldu

Üçüncü Nilüfer Belediyespor’un kupasını Kuşadası İlçe Müdürü Ramazan Oğuz Verim ve dördüncü Bolu GSİM'ye kupasını da Türkiye Hentbol Federasyonu Temsilcisi Cengiz Ömer verdi.

 

Bakmadan Geçme

WhatsApp İhbar Hattı
00905454021976
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!