Can Çelebi: 'Bu takımın bir parçası olmaktan mutluluk duyuyorum'

Can Çelebi, Beykoz Belediyespor'un şampiyonluğunu değerlendirdi.

TUĞBA AKKESEN/HENTBOLHABER.NET- 2022-2023 Hentbol Erkekler Süper Liginin şampiyon takımı Beykoz Belediyesi Spor Kulübünün deneyimli ismi Can Çelebi, hentbolhaber.net’e özel açıklamalarda bulundu.

Devre arasında Beykoz Belediyesi’ne transferi gerçekleşen; ancak yaşamış olduğu talihsiz sakatlık ( Türkiye Kupası final müsabakaları) sonrası sahalardan uzak kalan başarılı oyuncu takımının şampiyonluğunu büyük bir gururla dile getirdi.

Çelebi’nin açıklamaları şu şekilde: “Benim açımdan kolay bir sezon olmadı ne yazık ki; ancak sezonu takım anlamında güzel sonuçlarla bitirmek çok mutluluk verici. Bu takımın da bir parçası olmaktan mutluluk duyuyorum. Devre arası transferi ile gelmiştim Beykoz Belediyesine. Takımında olmamı isteyen birçok kulüp arasından Beykoz Belediyesi Spor Kulübünü seçmiştim. Doğru bir tercih yaptığımı da görmüş oldum. Beykoz Belediyesinde güzel bir yapı var. Tüm oyuncular ve hocalar takım içerisinde güzel bir uyum yakalamış durumda. Normal sezonu da lider kapatmıştık. Beykoz Belediyesi bu başarıyı hak ediyordu. Hedeflediğimiz şampiyonluğu elde ettik.”

Şampiyon Kupasına kavuştu https://t.co/zOEaLMZjsF@beykozgsk @Beykoz_Bld #hentbolhaber pic.twitter.com/e0iYWXUWCc

— Hentbolhaber.Net (@Hentbolhaber) June 9, 2023

Bakmadan Geçme