• Haberler
  • Röportajlar
  • Cedric Sorhaindo'dan Beşiktaş, İstanbul ve Türk Hentbolu Değerlendirmesi

Cedric Sorhaindo'dan Beşiktaş, İstanbul ve Türk Hentbolu Değerlendirmesi

Beşiktaş Safi Çimento'nun deneyimli oyuncusu Cedric Sorhaindo, hentbolhaber.net'e özel açıklamalarda bulundu.

Bir kez Olimpiyat, 4 kez Dünya, 2 kez Avrupa ve 3 kez Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşayan Fransız oyuncu, Türkiye ve Beşiktaş kariyeriyle ilgili; “Beşiktaş’a minnettarım” ifadelerini kullandı.

Beşiktaş Safi Çimento’nun deneyimli oyuncusu Cedric Sorhaindo, hentbolhaber.net’e özel açıklamalarda bulundu. Bir kez Olimpiyat, 4 kez Dünya, 2 kez Avrupa ve 3 kez Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşayan Fransız oyuncu, Türkiye ve Beşiktaş kariyeriyle ilgili; “Beşiktaş’a minnettarım” ifadelerini kullandı.

Cedric Sorhaindo’nun hentbolhaber.net’e verdiği özel açıklamalar şöyle: “Kariyerim boyunca birçok unvan elde ettim. Bu süreçte hem bireysel hem de takım hedeflerine ulaşma yolculuğundaki maceraları ve süreci önemsedim. Kazandığım değerler de benim için çok önemli.”

Cedric Sorhaindo'dan Beşiktaş, İstanbul ve Türk Hentbolu Değerlendirmesi

‘Beşiktaş Seçimimden Herkes Memnun Kaldı’

Sorhaindo: “Beşiktaş’ı tercihim sadece kişisel bir karar değil. Ailemle birlikte aldığımız bir karardı. Yeni macerama adım atarken birçok kişiden teşvik aldım ve hem mesleki hem de özel hayatımda beni tanıyan herkes bu seçimden memnun kaldı.”

‘İnsanlar Burada Çok Nazik, Kültürü Çok Takdir Ediyorum’

Sorhaindo: “İstanbul'daki macera, ailem ve benim için yeni ve hayatı zenginleştiren bir deneyim. Burada kendimizi çok iyi hissediyoruz ve bu da tercihimizin doğru olduğunu gösteriyor. İnsanlar burada çok nazik ve kültürü çok takdir ediyorum.”

Cedric Sorhaindo'dan Beşiktaş, İstanbul ve Türk Hentbolu Değerlendirmesi

‘Beşiktaş, Büyük Hedefleri Olan Bir Kulüp’

Cedric Sorhaindo: “Gelir gelmez, çok çabuk adapte olabildim. Bunun için Beşiktaş ailesinin sıcak karşılamasına, hentbol sorumlumuz Mesut Çebi’ye ve hocamıza teşekkür etmek istiyorum. Gerçekten ellerinden gelenin en iyisini yapan bir kulüp ve büyük hedefleri var. Bu yeni macera büyük hedeflerle dolu ve umarım sezonu en iyi şekilde tamamlarız.”

‘Beşiktaş Taraftarı Bizim İçin Çok Şey İfade Ediyor’

Beşiktaş Safi Çimento’nun deneyimli oyuncusu Cedric Sorhaindo şöyle devam etti: “Taraftarlara verdikleri destek için teşekkür etmek istiyorum. Kulübe ilk adım attığımdan beri aldığım sıcak karşılamadan dolayı Beşiktaş’a minnettarım. Taraftarımız harika insanlar ve maçlarda adeta bir ekstra takım arkadaşı gibiler. Bizim için çok şey ifade ediyorlar. Umarım şampiyon olarak onları gururlandırabiliriz.”

Cedric Sorhaindo'dan Beşiktaş, İstanbul ve Türk Hentbolu Değerlendirmesi

 ‘En İyimi Ortaya Koymak İçin Mücadele Ediyorum’

Cedric Sorhaindo: “Gelecek sezon hakkında ise; sadece oynamaya devam etmek, keyif almak ve sahada en iyimi ortaya koyarak bana verilen güvenin karşılığını vermek istiyorum. Türk ligi çok güzel şeyler gösteriyor. İyi oyuncular ve iyi antrenörler var, bu yüzden bu ligin önemi artacak. Yeni oyuncuların gelmesiyle daha da dikkat çekeceğini düşünüyorum.”

Bakmadan Geçme