Edremit Belediye Başkanı İsmail Say'dan Takıma Salon Sözü!

Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, sporun ve sporcunun yanında olduklarını belirterek, hentbol takımının birinci lige çıkması durumunda gençlere sadece hentbola ait bir salon sözü verdi.

Edremit Belediye Başkanı İsmail Say'dan Takıma Salon Sözü!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Van'ın Edremit ilçesinde bulunan Belediye Başkanı İsmail Say, sporun ve sporcunun yanında olduklarını vurgulayarak, hentbol takımının birinci lige çıkması durumunda gençlere özel bir hentbol salonu yapacakları sözünü verdi. Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın girişimleriyle hayata geçirilen gençlik merkezinde gençlerle bir araya gelen Başkan Say, gençlerin sorunlarını dinledi.

Edremit Belediye Başkanı İsmail Say'dan Takıma Salon Sözü!Gençlerin sunulan destekler için teşekkürlerini dile getirdiği toplantıda, her zaman yanlarında bir belediyelerinin olduğunu belirttiler. Başkan Say, göreve geldikleri günden itibaren spora ve sporcuya büyük önem verdiklerini ve her türlü desteği sunduklarını ifade etti. Sporun ve sporcunun merkezi olan Edremit'in her zaman gençler için bir cazibe merkezi olacağını belirten Say, sporun kardeşlik, dostluk ve sağlık olduğunu vurguladı.

Edremit Belediye Başkanı İsmail Say'dan Takıma Salon Sözü!

Toplantıda gençlerin talep ve sorularını cevaplayan Başkan Say, hentbolcuların salon talebine olumlu yanıt vererek, takımın süper lige çıkması halinde sadece hentbola ait bir salon yapacaklarını müjdeledi. Ayrıca, ulaşım konusundaki sıkıntıları da ele alan Başkan Say, mahalleler arası ring sistemini hayata geçirerek gençlerin rahat bir şekilde ulaşım sağlamalarını sağlayacaklarını belirtti.

Edremit Belediye Başkanı İsmail Say'dan Takıma Salon Sözü!Edremit Belediye Başkanı İsmail Say'dan Takıma Salon Sözü!

Bakmadan Geçme