EHF Kadınlar EURO 2024 İçin Bilet Satışları Başladı

Milli Kadın Hentbol Takımı'nın tarihinde ilk kez katılacağı ve 24 ülke takımının mücadele edeceği EHF Kadınlar EURO 2024 için taraftar bilet satışları başladı.

Milli Kadın Hentbol Takımı, tarihinde ilk kez katılacağı ve 24 ülke takımının mücadele edeceği EHF Kadınlar EURO 2024 için heyecanla hazırlanıyor! Turnuvanın açılış maçında, ev sahibi Macaristan ile milli takımımız Főnix Aréna'da karşı karşıya gelecek.

Bilet satışları için, Türk taraftarlar için özel olarak ayrılan bölümden bilet almak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. Bu bağlantıyı tıklayarak bilet satış sitesine gidin: [EHF 2024 Bilet Satışı](https://tinyurl.com/EHF2024W-FANSECTION-TUR)

2. "Bilet Bul" (Find Ticket) kutusunu tıklayın.

3. Açılan sayfada "Promosyon Kodu" kutusuna "Womens's EHF EURO 24 - FanSection Türkiye" yazılı kodu girin: EURO-TUR

4. Kodu girdikten sonra ilerleyerek koltuk seçimi yapabilir ve satın alma işlemini tamamlayabilirsiniz.

Biletler, ön eleme etabında Türkiye'nin oynayacağı 3 maçı kapsamaktadır ve 6 yaşından küçük çocuklar için bilet gerekmemektedir. Tekerlekli sandalye kullanan izleyiciler için müsabakalar ücretsizdir, ancak izlemek için bu formu doldurmaları gerekmektedir.

Turnuvanın grup aşamasında A Milli Takımımız'ın maçları, Debrecen'deki 6500 seyirci kapasiteli Főnix Arena'da oynanacak. A Grubu'nda yer alan Türkiye, ev sahibi Macaristan ile açılış maçının yanı sıra Kuzey Makedonya ve İsveç ile karşılaşacak.

EHF Kadınlar EURO 2024 için Bilet Satışları Başladı

Euro 2024'ün grupları ve maçların oynanacağı yerler ise şu şekilde:

A GRUBU (Macaristan, Debrecen, Főnix Arena Debrecen)

- İsveç
- Macaristan
- Kuzey Makedonya
- Türkiye

Diğer gruplarda da birbirinden heyecanlı maçlar olacak. Turnuva, 15 Aralık'ta üçüncülük ve final maçlarıyla sona erecek. 

EHF Kadınlar EURO 2024 için Bilet Satışları Başladı

Bakmadan Geçme