Erkekler Süper Ligi'nde Final Serisi Başlıyor

2023-2024 Hentbol Erkekler Süper Ligi'nde heyecan dorukta. Beşiktaş Safi Çimento ile Sakarya BBSK arasındaki Play-off Final Serisi ve lig sıralamasının belirleneceği Sıralama Etabı, 19 Mayıs tarihinde başlıyor.

Şampiyonluk Etabı final serisi, beş müsabakalık bir formatla gerçekleşecek. Bu seride üç galibiyet üzerinden şampiyon belirlenecek. İlk iki maç, normal sezonu lider tamamlayan Beşiktaş Safi Çimento'nun ev sahipliğinde oynanacak. Üçüncü ve dördüncü maçlar ise gerekirse Sakarya BBSK'nın sahasında gerçekleşecek. Beşinci ve son müsabaka ise, gerekirse yine Beşiktaş Safi Çimento'nun sahasında yapılacak. Seriyi üç maçı kazanan takım Erkekler Süper Ligi Şampiyonu olacak, diğer takım ise İkinci sırayı alacak.

Şampiyonluk Etabı'nın ilk turunda tur atlayamayan Spor Toto ve Beykoz Belediyesi arasında ise Üçüncülük-Dördüncülük serisi müsabakaları düzenlenecek. Bu seri üç müsabakadan oluşacak ve iki galibiyet üzerinden oynanacak. Seriyi kazanan takım Erkekler Süper Ligi Üçüncüsü olacak. Diğer takım ise Sıralama Etabı'nı lider olarak tamamlayan takım ile Süper Lig dördüncü ve beşincisinin belirleneceği, tarafsız sahada yapılacak müsabakada karşılaşacak.
Erkekler Süper Ligi'nde Final Serisi Başlıyor

Bakmadan Geçme