• Haberler
  • Arşiv
  • Fatih Işık: “Kupanın kulübümüzde kalması anlamlı”

Fatih Işık: “Kupanın kulübümüzde kalması anlamlı”

Eskişehir Ormanspor Başantrenörü Fatih Işık bu sene ilki düzenlenen Ulusal Yunus Emre Hoşgörü Hentbol Turnuvası hakkında konuştu.

ÖZGE UĞULU / HENTBOLHABER.NET – Erkekler Süper Ligi öncesi düzenlenen müsabakalarda ev sahibi Ormanspor Başantrenörü Fatih Işık: “İlk yılını düzenlemiş olduğumuz turnuvamıza Beşiktaş Spor Kulübü, Hatay Spor Kulübü, Nilüfer Belediye Spor Kulübü gibi Türkiye Erkekler Süper Ligi kulüpleri katıldı. Bizlerin davetini kabul edip turnuvalara katıldıkları ve bizlere destek verdikleri için çok teşekkür ediyorum. Takımlar için de sezon öncesi çok yararlı bir turnuva oldu. Önümüzdeki hafta Erkekler Süper Ligi başlıyor. Son hafta öncesi; tüm takımlarımızın son durumlarını, ne kadar hazır olduklarını gördükleri ve lig müsabaklarına yakın düzeyde maçların gerçekleştiği bir turnuva olduğunu düşünüyorum” diyerek bu maçların takımlara katkısı olduğunu ve takımların kendi durumlarını gördüğünü aktardı. 

Işık’tan turnuvaya katkı sağlayanlara teşekkür mesajı

Turnuvanın resmi kurumların desteği ile ciddi ve üst düzey bir organizasyon olduğunu vurgulayan Işık: “Eskişehir Valiliği’ne, Eskişehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne, Eskişehir İl Sağlık Müdürlüğü’ne, Eskişehir Orman Bölge Müdürlüğü’ne, Emniyet İl Müdürlüğü’ne ve kulübümüze çok teşekkür ediyorum. Bu kurumların bizlere çok büyük desteği ve bizlerle birlikte çabası oldu. Özellikle Türkiye Hentbol Federasyonu müsabaklara uluslararası üst düzey hakemleri görevlendirdi” dedi. 

“Hücum ve savunma kombinasyonlarımızı oturttuğumuz bir turnuvaydı”

Sezon öncesi kendi takımının durumunu değerlendiren Işık: “Düzenlemiş olduğumuz turnuvanın ilk yılında, 3 maçta da galip gelip kupanın kulübümüzde kalmasını sağlamak gerçekten çok anlamlı oldu. Oyuncularımı da kutluyorum. Bizim adımıza da lig öncesinde taktiksel anlamda son hazırlıkları yaptığımız, hücum ve savunma kombinasyonlarımızı oturttuğumuz bir turnuva oldu. Bizler için de yararlı bir turnuva olduğunu düşünüyorum” diye konuştu.

Turnuvayı her sene tekrarlamak ve kalıcı hale getirmek istediklerini aktaran Işık: “Hem ulusal hem uluslararası düzeylere taşımak istiyoruz. Hentbol; 1976 yıllarında Eskişehir ve Ankara’da başlaması bakımından çok önemli. Özellikle Eskişehir’de hentbolun temelleri var. Turnuvaya seyirci ilgisi de çok fazlaydı. Hentbolu bilen ve hentbol kültürüyle yetişen seyircilerimizin olması da turnuvanın güzelliğine güzellik kattı” diye kaydetti ve “Hentbolhaber.Net olarak bizlere ve turnuvamıza göstermiş olduğunuz ilgi ve alakadan dolayı çok teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini sonlandırdı. 

 

 

Bakmadan Geçme