Fatih Işık: Mücadele düzeyi yüksek, güzel bir hentbol ortaya koyduk

Hentbol Erkekler Süper Ligi Cemal Kütahya Sezonunun, 18.Haftası İzmir Büyükşehir Belediye Spor Kulübü ile Sakarya Büyükşehir Spor kulübünün mücadelesinde gülen taraf konuk ekip oldu.

TUĞBA AKKESEN / HENTBOLHABER.NET – Hentbol Erkekler Süper Ligi Cemal Kütahya Sezonunun, 18.Haftası İzmir Büyükşehir Belediye Spor Kulübü ile Sakarya Büyükşehir Spor kulübünün mücadelesi ile başladı. Misafir takım Sakarya Büyükşehir Belediye takımı ilk yarıyı 15-16 önde tamamladı. Maçın ikinci yarısı da oldukça çekişmeli geçti. Sahadan gülen taraf 30-34 skorluk galibiyet ile Sakarya Büyükşehir Belediyespor oldu.

Sakarya Büyükşehir Belediye Spor Kulübünün deneyimli antrenörü Fatih Işık, düşüncelerini Hentbolhaber.net’e özel olarak değerlendirdi. Işık’ın açıklamaları şu şekilde: “Öncelikli olarak sporcularımı kutluyor her birine teşekkür ediyorum. Maçta güzel bir mücadele gösterdiler. Kazandığımız için mutluyuz. Oyuncularım mücadele düzeyi yüksek, güzel bir hentbol ortaya koydular.  Play-off serisine en iyi şekilde girmek için mücadelemize devam ediyoruz. Maçın ikinci yarısında çok daha istekli, mücadeleci bir oyun ortaya koyduğumuz için kazanmayı bildik. Artık İzmir maçını unutup, kendi sahamızda ağırlayacağımız Nilüfer takımının maçına odaklandık. Nilüfer maçında da galibiyet almayı hedefliyoruz.”

Bakmadan Geçme