Fatih Işık: 'Mücadeleci bir oyun sergiledik'

Hentbol Erkekler Süper Ligi Cemal Kütahya Sezonu 19.hafta maçında Sakarya Büyükşehir Belediyespor galibiyet elde eden taraf oldu.

TUĞBA AKKESEN/HENTBOLHABER.NET – Hentbol Erkekler Süper Ligi Cemal Kütahya Sezonunun 19.Haftası oldukça önemli mücadeleye ev sahipliği yaptı. Sakarya Büyükşehir Belediye Spor Kulübü kendi sahasında Nilüfer Belediye Spor Kulübünü ağırladı. İlk yarıyı ev sahibi 16-14 üstün tamamlarken, maçın sonunda da gülen taraf yine 32-30 skorluk galibiyet ile Sakarya Büyükşehir Belediyespor oldu.

Sakarya Büyükşehir Belediyesinin Başantrenörü Mehmet Fatih Işık düşüncelerini hentbolhaber.net ile paylaştı.

Işık’ın açıklamaları şu şekilde: “Kendi saha ve seyircimizin önünde uzun zamandır müsabaka oynamıyorduk. Çok istekli ve mücadeleci bir oyun sergilediğimiz söyleyebilirim. Ligin sonlarına geliyoruz. Tüm takımlar play-off’a en iyi şekilde girebilmek için mücadele etmeye devam ediyor. Bu sebepten kaynaklı olarak da Nilüfer maçının zorlu geçeceğini düşünüyorduk. Hazırlıklarımızı bu doğrultuda gerçekleştirdik. İzleyenlere de keyifli bir hentbol izlettiğimizi düşünüyoruz. Kazandığımız için mutluyuz. Tüm oyuncularımı tebrik ediyorum.”

12 Nisan tarihinde deplasmanda oynayacak oldukları Köyceğiz Belediyesi Spor Kulübü maçı hakkında da düşüncelerini sorduğumuz Işık son olarak sözlerini şu şekilde noktaladı:

“Köyceğiz, devre arasında yapmış olduğu transferle kadrosunu güçlendirdi. Onlar da play-off’ta avantajlı bir konumda olmak istiyorlar. Kendi sahalarında oynayacaklar. Bu maçın bizim açımızdan zorlu geçeceğinin bilincindeyiz.”

Maçın en skorer ismi Sakarya Büyükşehir Belediyespor’da 11 gol ile Ramazan Döne oldu.

Bakmadan Geçme