Fatih Işık: 'Tüm takımlar avantaj yakalamak istiyor'

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Başantrenörü Fatih Işık hem Köyceğiz Belediyespor hem de Beşiktaş Yurtbay Seramik maçı hakkında düşüncelerini dile getirdi.

TUĞBA AKKESEN/HENTBOLHABER.NET – Hentbol Erkekler Süper Ligi Cemal Kütahya sezonunun geçen hafta mücadelesinde Köyceğiz Belediye Spor Kulübü’ne konuk olan Sakarya Büyükşehir Belediye Spor Kulübü, İlk yarıyı 19-19 tamamlasada, ikinci yarıya daha mücadeleci başlamış ve müsabakadan 33-27 galip ayrılmıştı. Bu sonuçla yarın oynayacakları Beşiktaş Yurtbay Seramik maçına 33 puan ve ligde ikinci sırada çıkan Sakarya Büyükşehir Belediyespor galibiyeti hedefliyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Başantrenörü Fatih Işık hem Köyceğiz Belediyespor hem de Beşiktaş Yurtbay Seramik maçı hakkında düşüncelerini dile getirdi.

Işık, “Köyceğiz, devre arasında yapmış olduğu takviyelerde takımını güçlendirmişti. Ligde play-off öncesi tüm takımlar avantaj yakalamak istiyorlar. Köyceğiz Belediyespor kendi evinde oynamış olduğu maçta seyirci avantajını da kullanarak ilk yarının başlarında oldukça iyi mücadele sergilediler. Maçın başlarında oyuna tutuk başladık. Deneyimli ve tecrübeli bir takım olarak ikinci yarı maçta ağırlığımızı koyarak maçtan galip gelmesini bildik. Oyuncularımızı ve tüm takımı kutluyorum. Köyceğiz maçını unutup, bir günlük izin ardından oynayacak olduğumuz Beşiktaş maçı hazırlıklarına başladık”

Beşiktaş Yurtbay Seramik maçı hakkında da konuşan Fatih Işık, “Oyuncularım gerekli hazırlıkları yaptı. İyi bir mücadele ve güzel oyun ile galip gelmek istiyoruz” dedi.

16 Nisan Pazar günü Saat: 17:00’de Sakarya BŞB BLD SK, Beşiktaş Yurtbay Seramik’i konuk edecek.

 

Bakmadan Geçme