• Haberler
  • Arşiv
  • Galibiyet sonrası Serdar Seymen önemli açıklamalarda bulundu

Galibiyet sonrası Serdar Seymen önemli açıklamalarda bulundu

Foto: Ekrem Özsoy
İzmir Büyükşehir Belediyespor ve Spor Toto Spor Kulübü arasında oynanan maçın galibi 30-21ile Spor Toto SK oldu. Spor Toto Spor Kulübü teknik direktörü Serdar Seymen maç sonrası önemli açıklamalarda bulundu.

ÖZGE UĞULU / HENTBOLHABER.NET – Spor Toto Spor Kulübü Teknik Direktörü Serdar Seymen kupa sevincini dile getirerek, “Sezona kupayla başlamak güzel, oyuncularımı tebrik ediyorum. Çok güzel oynadılar. Rakibi de tebrik ediyorum. Biz onlara nazaran biraz daha hazırdık. Çünkü art arda hazırlık turnuvaları, Avrupa Kupası maçları oynadık. Bugün iyi bir performansımız vardı. Takım olarak çok iyi oynadık. Belirli zamanlarda oyuncularımız çok iyi insiyatif kullandılar. Bunun sonunda da kazanan taraf olduk” dedi.

Sezonun başında olduklarını ve çekişmeli maçlar oynanacağını belirten Seymen, “Skor çok önemli değil ama ligin ilerleyen zamanlarında mutlaka rakiplerimiz de form tutacaklardır diye düşünüyorum. Ligde zorlu 4-5 rakip var. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Ben burada yönetimimize de teşekkür ediyorum, bizleri çok desteklediler. Takıma ve oyuncularıma da çok teşekkür ediyorum, çok güzel performans sergilediler. Rakibi de kutluyorum inşallah pandemisiz bir sezon geçiririz” diyerek düşüncelerini aktardı.

Yeni oyunculardan da memnun olduğunu ve adapte olmaya başladıklarını aktaran Seymen, “Şenol takıma çok iyi uyum sağladı. Coşkun çok özel bir performans gösterdi. Yeni oyuncularımız da yavaş yavaş adapte oluyorlar. Daha çok uzun bir lig var, ligin sonuna kadar en iyisini yapmaya çalışacağız” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Bakmadan Geçme